kdyr Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Dobrý den. Včera mi došel nový hdd, at tak sem ho lupl do pc a zprovoznil. A až dnes sem měl čas si zahrát hry. A můj problém je že mi nejde žádná hra co má directx 10 nejde pustit. A předtím šly úplně bez problému. Zatím jsem zkoušel resedent evil 5 a just cause 2 a u obou her mi to hodí chybu "directx 10 fatal error", nebo "directx 10 nebyl nalezen" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 DX10 sis asi už nainstaloval, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 akorát sem ztáhl nejnovější drivery pro directx. Kde mám ztáhnout ten directx10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.