Šandys Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Caute. Nevim, jestli sem ten dotaz patri, ale chtel bych se zeptat, jestli jsem tak slepej, ze ve Fife nevidim tym Pobrezi slonoviny, za ktery bych si rad zahral nebo tam proste vubec neni? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Čuz, teď to fakt nemůžu říct určitě, ale myslím že tam je. Možná že tam není zapsaný jako "Pobřeží Slonoviny" ale jako "Ivory Coast". Ja na to mrknu a zítra ti sem postnu jak to je na 100% edit: vidím, že jsi z Olomouce. Já taky, pokud by si měl zájem můžem si popůjčovat nějaký hry na PS3. Kdyžtak se ozvi přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak pobřeží slonoviny tam opravdu není. Což je na k***t... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lehua768 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Caute. Nevim, jestli sem ten dotaz patri, ale chtel bych se zeptat, jestli jsem tak slepej, ze ve Fife nevidim tym Pobrezi slonoviny, za ktery bych si rad zahral nebo tam proste vubec neni? Diky za odpoved Čuz, teď to fakt nemůžu říct určitě, ale myslím že tam je. Možná že tam není zapsaný jako "Pobřeží Slonoviny" ale jako "Ivory Coast". Ja na to mrknu a zítra ti sem postnu jak to je na 100%edit: vidím, že jsi z Olomouce. Já taky, pokud by si měl zájem můžem si popůjčovat nějaký hry na PS3. Kdyžtak se ozvi přes PM . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.