patver Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Zdravim vsechny,hraju ted posledni dobou jenom nhl 10 a chtel bych se pridat do nejakeho tymu,kde bych vyuzil sveho profika. Tak kdyby jste nekdo o necem vedeli,nebo kdyby nekomu chybel spoluhrac dejte vedet. Predem dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 ja jsem to ted taky začal hrát, tak třeba se přidá ještě sucháč a můžem ten tým udělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 rad bych .. ale max. tak na tejden.. tak pujde nejspis ps3 do sveta.. :( kazdopadne... tu mam este jednoho clovicka.. ( IceTower ) a nedavno tu schanel taky lidi tak mu napiste.. verim ze se prida... jinak klidne se pridam.. ale jak rikam bohuzel ne vic jak na tejden asi.. :) btw jestli chcete muzeme dat par her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 jak na týden? proč pujde do světa? nedělej to :( s tebou se hraje dobře :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 :( budu se vracet k xboxu :/ je pro me o neco prijemnejsi.. :( jj s tebou je hrani parada... docela me to mrzi .. kazdopadne sorry za ten vcerejsek jak sem chytal moc mi to neslo... ale aspon tu prvni treninu jsem drzel.. zbytek stal za houby :( ono kdyz mi to tam pak tecne nas obrance ... tak s tim moc udelat nemuzu :( kazdopadne za par golu jsem mohl... a do brany uz moc nepolezu :) ... ale chtelo by to potom handsfree na domlouvani :) takle je to hrozne zmatkujici D: ale kdyz to pak vyjde mozna koupim psko znova... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Nazdar z icetower jsem se uz spojil a dneska uz jsme hraly klub.Kdyz tak Wardog napsal jsem ti pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 patver: OK Sucháč: jestli pak budeš kupovat PS tak víš kde mě najdeš :) chytal jsi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patver Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Hledam nejakou ligu,kde bych se pripojil,kdybyste nekdo nahodou o necem vedeli,pisnete,dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 přidej si mě na PS3 nick mám v podpisu a já ti dam spojení na GM ligy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.