Unknown1468624913 Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ahoj, Prosím o Pomoc. Při Bootování na Notebooku mi opakovaně vyskakuje chyba typu "A disk read error occurred". A počítač vůbec nenajede do Windows, jakoby tam nebyl HDD. Jedná se o Notebook : Asus K50AB s Windows 7 Ultimate. (x64) Zakoupen v Lednu u Alfa Computers. Nevíte jak tuto chybu odstranit? Děkuji za Odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alex.net Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 musím ti oznámit že ti asi umřel tamagoči (HDD) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Já si dneska hrál s RAMkama v normál stolním pc...pak sem to 3 zapnul a furt nejaky vhyby ani bios nesel...pak sem vyndal a zandal baterku na hlavnim panelu a pak to slo...tak to zkus s normalni baterkou a nebo ho rozmontuj a najdi tu malou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Unknown1468624913
Ahoj,
Prosím o Pomoc.
Při Bootování na Notebooku mi opakovaně vyskakuje chyba typu "A disk read error occurred".
A počítač vůbec nenajede do Windows, jakoby tam nebyl HDD.
Jedná se o Notebook : Asus K50AB s Windows 7 Ultimate. (x64)
Zakoupen v Lednu u Alfa Computers.
Nevíte jak tuto chybu odstranit?
Děkuji za Odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.