Kapr Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Ahoj chtel bych si na hrani na PS3 koupit nejaky LCD monitor/televizi...ale vubec nevim jakou a co bude lepsi jestli ta televize nebo LCD monitor.... cena je od 5000-7000kc diky za rady :) EDIT: tak jsem si zatim vybral tuhle http://www.alza.cz/22-lcd-tv-samsung-le22b650-cerna-black-d114628.htm co myslite?podle me za tu cenu nova z alza.cz je dobra ne? :) bude ta uhlopricka stacit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 no já si budu kupovat http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000RLM .. (: díky hdmi vstupu, obrazu 16:9 a audio výstupu ( jack 3,5mm) je to můj jasnej favorit http://extrahardware.cnews.cz/samsung-syncmaster-p2450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 jj hezkej :) no ja spis koukam ted uz po televizi....ale nevim kterou vybrat mam vyhlidle 2: Samsung: http://www.mall.cz/lcd-televize-samsung/samsung-le22b650 LG: http://www.mall.cz/lcd-televize-10000-kc/lg-22ld350 kterej je lepsi?u toho samsungu se mi libi ze podporuje DVB-C takze s kabelem od UPC pohoda..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Já bych doporučoval Samsung p2370hd, sám se ho chystám koupit, je to super monitor, díval jsem se na různé testy, koukal na všechny možné recenze, a pokud chceš nějakou TV s monitorem do 7 000, tak bych doporučil právě tento. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 tak ten se neliší od toho mého moc.. akorát má digi tuner a repra.. o jeden palec má míň a o litr je dražší.. tak to já si tam píchnu noťase a vyjde mě to nastejno (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Typem monitoru a jeho parametry se moc neliší, to je pravda, ale ten tuner dělá hodně, proto je i cena dražší. Myslím, že Kapr by to spíš chtěl mít připojené k té PS3 než to házet na noťas, ale je to jenom můj názor, případně ať se vyjádří:). Navíc asi integrovaný tuner (tento model má téměř identické nastavení obrazu jako klasické velké televize od Samsungu) bude o něčem jiném než třeba USB tuner na noťasu, nic ve zlém;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 jo v klidu.. já sem píšu jen proto že si taky plánuju koupit monitor k ntb / ps3ce :D takže z mého úhlu pohledu (: a nemam usb tuner :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Já bych doporučoval Samsung p2370hd, sám se ho chystám koupit, je to super monitor, díval jsem se na různé testy, koukal na všechny možné recenze, a pokud chceš nějakou TV s monitorem do 7 000, tak bych doporučil právě tento. hej super dik :D tohle sem presne hledal :) takze tenhle monitor je vlastne i jako televize?pichnu tam anteni kabel a muzu koukat i na telku jo? :) EDIT:nema to moc malej kontrast?jen 1000:1 ? EDIT2: aha co je tohle?:D Typický: 1000:1 Dynamický: 50 000:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 hej super dik :D tohle sem presne hledal :) takze tenhle monitor je vlastne i jako televize?pichnu tam anteni kabel a muzu koukat i na telku jo? :)EDIT:nema to moc malej kontrast?jen 1000:1 ? EDIT2: aha co je tohle?:D Typický: 1000:1 Dynamický: 50 000:1 Podívej se třeba sem. JJ, je to TV monitor s plnohodnotným TV tunerem, takže jak říkáš, stačí zapojit kabel od antény a můžeš koukat, samozřejmě, jak analogový, tak digitál. Tady je hezká recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Jo a pujde mi tam i od UPC? :) vypada hezky no a moc nestoji...a hry na tom teda budou vypada dobre?a tohle ma uz FullHD jo? :) to by bylo lepsi nez telka s HD Ready :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Tak jestli je to normální koaxiál, tak není důvod proč by nešel:). Tak jako lepší než telka s HD ready to nevím protože, tohle se dá těžko posoudit. Klasické televize to mají vyřešené zase trochu jinak, mají v sobě lepší čipy a podobné věci, které jim pomáhají, aby byl obraz ještě lepší, tzn., že si všemi možnými způsoby ten signál sami doupraví tak, aby to vypadalo co nejhezčí. Není to jenom o rozlišení, taky musíš brát v potaz, že toto je 23" a klasická televize má třeba 32", to je taky veliký rozdíl. Jinak samozřejmě Full HD to má, no dá se říct, že když je to na menší ploše, tak by to mělo být jemnější (když se díváš fakt zblízka) než kdyby to bylo na 82 cm uhlopříčce, ale toto už jsou blbosti, které stejně z normální vzdálenosti moc nepoznáš. Pokud bys na tom chtěl hrát ze vzdálenosti třeba 3 - 4 metrů, tak je jasné, že je lepší větší televize. Toto je řešení ideální tak na 1, 1,5 metru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Tak jestli je to normální koaxiál, tak není důvod proč by nešel:). Tak jako lepší než telka s HD ready to nevím protože, tohle se dá těžko posoudit. Klasické televize to mají vyřešené zase trochu jinak, mají v sobě lepší čipy a podobné věci, které jim pomáhají, aby byl obraz ještě lepší, tzn., že si všemi možnými způsoby ten signál sami doupraví tak, aby to vypadalo co nejhezčí. Není to jenom o rozlišení, taky musíš brát v potaz, že toto je 23" a klasická televize má třeba 32", to je taky veliký rozdíl. Jinak samozřejmě Full HD to má, no dá se říct, že když je to na menší ploše, tak by to mělo být jemnější (když se díváš fakt zblízka) než kdyby to bylo na 82 cm uhlopříčce, ale toto už jsou blbosti, které stejně z normální vzdálenosti moc nepoznáš.Pokud bys na tom chtěl hrát ze vzdálenosti třeba 3 - 4 metrů, tak je jasné, že je lepší větší televize. Toto je řešení ideální tak na 1, 1,5 metru. jj no ja koukal stejne po televizich ktery maj taky tak 22" a tak :) mam to do pokoje tak to staci :) no ja bych to chtel hlavne na hrani PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 tak jsem si nakonec koupil tuhle http://www.alza.cz/lg-flatron-m2794dp-pz-d134481.htm a muzu rict..koukal jsem na na 26" jen HD Ready a na tu moji FullHD a je mezi nima celkem velkej rozdil :/ tak muzete Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.