dayk Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Zdrawim prosil by som o pomoc ci sa neda nejak PSP restartnut aby tam bol FW aky tam bol mal som tam FW 5.50 a moj omyl bol na FW 6.20 a newiem to nijak sprawit aby mi tam isli flashnute hry:hurted:.prosim pomozte niekto dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Najdi si flshera sam to neopravíš nijak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NitrouS1468625056 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 dneska uz se da downgradnout kazdej fw ne? http://www.youtube.com/results?search_query=downgrade+6.20&aq=f koukni na naky videjko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 no pozeral som tie widea len ked tam dam pandoru tak mi obrazowka ostanie cierna a nechce sa to nejak zapat =´(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NitrouS1468625056 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 tak to zkus bez pandory...tech videi je tam hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 V DNEŠNÍ DOBĚ SE DÁ DOWNGRADNOUT KAŽDEJ FW ALE POUZE S PANDOROU KTEROU MÁ FLASHER SRY caps EDIT:// jeste jsou pak způsoby na 5.03 ofic přes chickhen nic víc.... EDIT:// pro nechápavé myslím jen flashnutelná PSP (1000,2000 krom ta083,a psp 3000 s fw 5.03) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Měl jsi 5.50 nebo 5.50 GEN? Fungovali ti ty stažený hry před tim? Pokud jsi měl 5.50 od koupě, nepomůže ani pandora, protože preIPL neni prolomený, nemůže se zasahovat do flash paměti, takže downgarde nejde udělat. Downgrade jde udělat na každym PSP, který má desku, u který je prolomený šifrování. Pokud jsi měl 5.50GEN, respektive, pokud ti fungovali ISO hry, máš desku u který je prolomený šifrování. Mimochodem, hlava mi nebere, proč všichni čerpáte z tutoriálu na youtube ... jako kdyby nikdo nevěděl, že je to plný faků a dalších jinejch šmejdů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NitrouS1468625056 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 tak jasny, ale obcas se tam da najit neco, co funguje a je lepsi kdyz ten tutorial vidis, nez kdyz ho ctes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 noo dakujem teda za kazdu radu a KENNY ja veru neviem ale zda sa mi ze tam bolo 5.50 ja som to ani raz skoro nepouzil len co som skusil wifi ci funguje a aj to som posral ze som to upgreadol :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dayk
Zdrawim prosil by som o pomoc ci sa neda nejak PSP restartnut aby tam bol FW aky tam bol mal som tam FW 5.50 a moj omyl bol na FW 6.20 a newiem to nijak sprawit aby mi tam isli flashnute hry:hurted:.prosim pomozte niekto dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.