Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ztráta dat


silver

Recommended Posts

Takže, jestli tomu správně rozumím, tak máš na oddílu C:\ nainstalovaný Win XP (který tam byly jako první), pak máš oddíl D:\, do kterýho sis nainstaloval v těch Win XP nějaký hry. A teď jsi nainstaloval na oddíl H:\ Windows 7, a hry z D:\ ti nejdou spustit, je to tak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že by stačilo v XP exportovat klíče v registru ke konkrétním hrám, a naimportovat je do registru ve Win7. Myslím, že struktura registru se nezměnila, takže by to mělo fungovat. Není to ale práce vyloženě pro laika, bylo by dobré rozumět tomu, co chceš udělat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak radí Dark_user, můžeš hry nainstalovat znovu pod Win 7, akorát teda budeš mít každou hru fyzicky na disku 2x. Nebo ve Start menu dej Spustit, napiš regedit, a v HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE si najdi všechny hry, co chceš hrát i pod win 7, označ si je, klikni pravým tlačítkem myši a dej export. Vznikne ti .reg soubor, který spustíš ve Win 7 a poté by měla hra normálně fungovat. Nemusí to platit u všech her, ale u většiny by to mělo fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to vcelku fuk, třeba přímo na root C: nebo D: nebo H:, jde o to abys mohl ve Win 7 ten soubor spustit (např. doubleclickem).

Btw. některé programy nebo hry můžou mít nějaké informace uložené i v HKEY_LOCAL_USER, popřípadě (pokud jsou programátoři tak trošku prasata) kdekoli jinde v registru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu