Snowgeee Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 zdar lidi....potřeboval bych nějaké cheaty na cmr 05 abych nemusel složitě vyhrávat všechny auta a tratě....dík za odpovědi....možnost dostat pts taky máte..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 nevim to jistě ale na první straně topicu o dlouhodobce colina je 100% save....já sem ho sem v minulosti dával, měl sem ho od Jakuba, ale teď nevim kam se mi zatoulal (ten save :lol: ) ale mam za to, že je na tý první straně :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 ok já na to kouknu....dik ;) EDIT: tak tam to není...docela by se ten save hodil....mě se to fakt nechce všechno odjíždět.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 www.gamefaqs.com tam si najdi colina,dej saves a vyber jakej chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červenec 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 ok dík luk..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filous Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 ja mam save neni zac a pts :D ne my jsme spolujezdci takze´za nic:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snowgeee
zdar lidi....potřeboval bych nějaké cheaty na cmr 05 abych nemusel složitě vyhrávat všechny auta a tratě....dík za odpovědi....možnost dostat pts taky máte.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts