THX Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Už nějakou dobu mi nejde spustit home že to chce něco stahnout a když dam ok napíše se please wait a ps3 se restartuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Už nějakou dobu mi nejde spustit home že to chce něco stahnout a když dam ok napíše se please wait a ps3 se restartuje nevim jestli je to tim ale delaj ted Maintenance :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THX Odesláno Červen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 a tobě to funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 a tobě to funguje ? jo hele ted uz jo... EDIT:ale zda se mi to nejaky zasekany....aspon na ty virtualni E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 evilive04 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 když se ti to po updatu restartuje musíš smáznout home a znova ho nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THX Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Zkusim to ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krikavka Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ahoj.... Zkoušej to. Já to furt zkoušel a najednou bum a měl jsem to. Zkus dát home bez sign in-rychleji se to načte.. radím zkoušet a zkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THX
Už nějakou dobu mi nejde spustit home že to chce něco stahnout a když dam ok napíše se please wait a ps3 se restartuje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.