RaiDave Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Otázka je jednoduchá a možná trochu divná ale neví někdo kolik lidí se může nacpat do jedný chatovací místnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 No, zase tak jednoducha otazka to neni :cheesygrin: Zašpásovat si u textovyho chatu lze myslim az v 16 lidech, ale nevim to presne, jen si matne vzpominam, ze jsem o podobnym cisle nekde cetl. Nemuzu to ted vyzkouset, tak za ten pocet lidi ruku do ohne nedam, ale pokusim se zjistit neco vic. Jinak pokud jde o videochat, tak ten je až 6 uzastniku,tj. zakladajici a 5 přátel ;) Ukázka PS3 videochatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 A to musíš mezi těma lidma překlikávat nebo vidíš 4 xichty naráz? to může bejt docela šílený... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ve videochatu jste vsichni (az 6 lidi) na jedny obrazovce a obrazovka se rozdeluje podle potreby na konkretni pocet oken ;) Jen je potreba, aby mel zakladajici opravdu solidni internetovy pripojeni, aby byl videochat v 6 lidech kvalitni a plynulej.. http://www.youtube.com/watch?v=ejf-iW8Xqok&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiDave Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zašpásovat si u textovyho chatu lze myslim az v 16 lidech To je o dost méně něž jsem očekával, alespoň že už mám +/- přehled:)... většinou když něco potřebuji tak gůglim a gůglim ale tentokrát to vůbec nikde nic nevygůglilo, dost těžká otazka:cheesygrin: Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaiDave
Otázka je jednoduchá a možná trochu divná ale neví někdo kolik lidí se může nacpat do jedný chatovací místnosti?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.