Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chatroom a max. počet lidí

RaiDave

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No, zase tak jednoducha otazka to neni :cheesygrin: Zašpásovat si u textovyho chatu lze myslim az v 16 lidech, ale nevim to presne, jen si matne vzpominam, ze jsem o podobnym cisle nekde cetl. Nemuzu to ted vyzkouset, tak za ten pocet lidi ruku do ohne nedam, ale pokusim se zjistit neco vic.

Jinak pokud jde o videochat, tak ten je až 6 uzastniku,tj. zakladajici a 5 přátel ;)

Ukázka PS3 videochatu..

13-0402219587T.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Ve videochatu jste vsichni (az 6 lidi) na jedny obrazovce a obrazovka se rozdeluje podle potreby na konkretni pocet oken ;)

Jen je potreba, aby mel zakladajici opravdu solidni internetovy pripojeni, aby byl videochat v 6 lidech kvalitni a plynulej..

http://www.youtube.com/watch?v=ejf-iW8Xqok&feature=related

Odkaz ke komentáři

• 0
Zašpásovat si u textovyho chatu lze myslim az v 16 lidech

To je o dost méně něž jsem očekával, alespoň že už mám +/- přehled:)... většinou když něco potřebuji tak gůglim a gůglim ale tentokrát to vůbec nikde nic nevygůglilo, dost těžká otazka:cheesygrin: Díky moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu