Unknown1468624913 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 Hledal jsem, nenašel jsem, proto zakládám. :) Neznáte něakou horrorovou hru na PC (Nejlépe Japonskou), ve které se objevují Paranormální jevy? např. Duchové, neznámé zvuky. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 No sice to není moc o paranormálních jevech a o duších, ale rozhodně si zahrej Dead Space - neznám víc hororovou hru. Večer mám problémy hrát to déle než hodinu, dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 F.E.A.R. není špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknown1468624913 Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Uvažoval jsem i o Silent Hillu, ale nevím, který díl vybrat. Nemůžete poradit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Zkus Penumbru Trailer : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Condemned : Criminal Origins není špatné. Není to nic s duchama atp. ale vystraší tě to dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Hele nezkousej nic komercniho co zna kazdej(Fear Silent Hill) zkus neco spis co neni tak znami...co znam ja...tak Penumbra(je sice logicka ale za to opravdu horrova)Cryostasis(dobry ale potrebujes silny PC) Condemned(hrajes za detektiva je to od tvurcu Fearu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 2 hry tu už byly doporučeny. S cryostasis souhlasím, taky jsem se někdy lekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Pokud chceš Silent Hill, tak první,druhý a třetí díl patří k nejlepším. Jednička na PC myslím není, leda přez emulátor, ale dvojka a trojka je luxus. Spíš bych doporučoval dvojku, protože třetí díl navazuje na první a příběh by ti nemusel dávat tolik smysl. The Room a Homecoming už stojí za prd... Jinak Silent Hill je super volba - nevím jak jsem na něj mohl v prvním postu zapomenout!!! :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 JEště Alone in dark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 jestly chceš paranormalni jevy tak zkus starší Call of Cuthlu...hraješ za detektiva ktery jde řešit připad plny zahad atd. doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.