silver Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Čuss jaká je podle vás nejlepší strategická (budovatelska) hra?Ptám se protože nemám co hrát...bavilo mě docela: anno 1404,age of mythology...takze neco poidobnyho dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Naprosto mě uchvátil Pharaoh kde sem budoval města a egyptský pyramidy,dokázal jsem do toho čumět od rána do noci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 To je takova ta starsi grafarna nebo je nejaka novejsi verze ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Comand conquer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Conquera je ale víc dílu...tak jakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 to samy jako Pharaon je jeste Caesar III. To je hra meho detstvi... uplne dokonala, pak samo sebou AoE II., trojka stala zaprd... jeste bych doporucil The Sattlers II. ale je to taky stary (ale vyborny), myslim ze sattleri vychazeli pak dal, takze nejspis bude i o neco novejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Ano, Pharaoh má pěknou starou 2D grafiku. Nevím proč sem pletete sérii Command and conquerkterá rozhodně není a nikdy stavitelská nebyla :) Settlers jsou super,nejradši mám třetí díl ale druhej má taky svoje kouzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Já nechci žádnej old-school :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Knights and Merchants Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Knights and Merchants reknu ze nechci old-school a ty m sem dal tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 dekas chybu, ze nechce tyhle pecky... Nikdo uz neudela tak luxusni (myslim hratelnosti, ale na tu dobu i graficky) hry jako jsou ty co jsem napsal, nic lepsiho proste nemuzou udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Stronghold crusader stara ale moc dobra a este LOTR:BFME2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 ani jedno z toho ale neni poradna budovatelska strategie... Jsou dobry to jo, ale s budovanim toho moc spolecnyho nemaj :D v crusaderech ses omezenej jeslti si dobre pamatuju hradbama a BFME jsem hral jen 1 a to bylo spis takovy strategicky RPG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 PLS nakou pařbu nemam co hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Comand conquer -tiberium wars a nebo kanes wrath ale ony jsou všecky dobrý akorát prý 4 je strašnej propadák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Comand conquer -tiberium wars a nebo kanes wrath ale ony jsou všecky dobrý akorát prý 4 je strašnej propadák 4 se docela dá hrát ale je to o něco těžší, jinak zkus transport tycoon i když je to old school silver jak říkáš že conquer není budovatelská tak co je pak age of empires a další podobné hry - vždyť je to skoro to samé zahrej si warcraft dota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 vlastne uplne budovatelsky by melo bejt Sim City ne? Takovych Sim City 3000 sem se taky nahral haba kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Transport tycoon mě bavil dost a hlavně jde i na psp. Oldschool hry jsou nejlepší, teď už jen vychází kopie toho co už bylo dávno vymyšlený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 nejvic je Anno 1401 luxusni grafika, vysla pred rokem, urcite vyzkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Asi sis neprecet muj prvni prizpěvek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 City life, pěkná grafika hrát se to da dobře:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Original War (sice stara hra ale super příběh,hratelnost a multiplayer ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Moje nejoblíbenější budovatelská stretegie je : Sim city Tropico Stronhold rusander City life Je toho dost, mrkni na youtube recenze apod.. stačí hledat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nejvic je Anno 1401luxusni grafika, vysla pred rokem, urcite vyzkousej Chtěl jsi napsat spíš Anno 1404 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.