PEchi Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Zdravim MAG playery....už sme za tu dobu co to pařim procestovla hodně klanů ale ted me napadlo založit si klan výhradně českej...kdo hrajete za VALOR tak napište pokud se nás najde rozumná skupina založíme si klan !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 respektive ani nemusíme bejt valor na tom se domluvíme, zachvíli budu LVL 60 a to se pak můžu změnit....notak lidi neřikejte mi že sem jedinej co to hraje xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Já se to někdy do budoucna chystám pořídit ale nevím kdy :) Hrát budu za Sver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Červen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 SVER maji dobrou mapu na sabotage.....blbě se na ni utočí, kolikrát sme ji už dali a většinou ne.....zbraně maj o něco horší (hlavně stabilita) než Valor a Raven....Raven je má asi nejlepší.....ale zas u Ravenů sou mapy že se na ně utočí velmi dobře...pokavad Squad Leadeři nejsou blbý....pro mě no prob jít k SVER.....když se nás najde víc.....chce to nějakej čeksej klan..t.ed sem v pXc (Phillipines X Crew) .... sou hodně dobrý.....dost sem se u nich naučil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.