Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hraní po lan alias system link po netu - Xlink a Leaf


skolni.flakac

Recommended Posts

Zdravím

Chtěl bych vás upozornit na možnost využívat xbox k hraní po netu a to i bez nutnosti vlastnit placené MS LIVE. A hlvně. Zde vám nehrozí žádný ban, ani jiné noční můry každého online pařana.

O co tedy jde

Jde o to, vytvořit českou, případně československou hráčskou komunitu, která by se dala dohromady díky webové stránce na kterou se stačí zaregistrovat (bez nutnosti ověřovat email), připojit se do skupiny podle toho jaký program používáte (později snad i podle toho jakou hru hrajete po system link) vyhledat si lidi, kontakty na ně a jednoduše zapařit.

Co pro to musíte udělat?

Opět velice jednoduché. Ze stránek programu Leaf a programu Xlink stáhnout prográmky, nastavit (nastavení v nejbližší době popíši i na webových stránkách), najít si ty správné lidi a pařit.

stačí přejít na tyto stránky

pokud budou nějaké dotazy, směřujte je zde na mě, adminy uvedené na webu, nebo se pokuste nejdříve použít věrného a velice chytrého kamaráda jménem Google.

ps: podobné stránky jsem již jednou rozjížděl, ale kvůli špatně fungujícímu systému se to celé zhroutilo. Toto by mělo fungovat mnohem lépe a nemělo by vyžadovat tolik zásahů adminů, správců a systém je zaměřen více na lidi samotné. Postupem času se na stránkách budou dělat úpravy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu