Sike Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Caulidi, mam ipad ted nove, a chci udelat autoshsh kdybych nahodou nec ozmrsil. Jenze nevim jak do recovery menu, zkousel sem podle navodu ale nejde mi to proste :((( Poradte mi jak nato.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Nasel jsem tenhle navod primo pro iPad, zkus ten. http://www.ipadforums.net/ipad-help/2987-how-put-your-ipad-into-recovery-mode.html Ikdyz ja myslim, ze by to melo byt stejne jak u iPhonu. To je takto: Tedy, jak na to. Když jste v normálním DFU modu, vypněte telefon podržením POWER butonu. Připravte si stopky a odměřujte PŘESNĚ: z vypnutého stavu 10 vteřin POWER+HOME pak pustit POWER na dalších 10 vteřin HOME. Přesně na vteřiny, zdá se, že je to důležitý. Telefon je úplně zhaslý, ale ooopla, je to, iTunes nahlásí iPhone found in recovery mode a downgrade běží bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sike
Caulidi, mam ipad ted nove, a chci udelat autoshsh kdybych nahodou nec ozmrsil. Jenze nevim jak do recovery menu, zkousel sem podle navodu ale nejde mi to proste :((( Poradte mi jak nato..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.