marekgengel111 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 potřeboval by jsem poradit mám 2 HDD(160GB a 1TB) ten 160GB je už plny a je na tom nahrano uplne vsechno(windows atd.) a ten druhy je uplne prázdný a chci aby se mi ukladali ruzne veci co mam na plose nebo v dkumentech na ten disk 1TB. nevíte někdo jak to udělat?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Jedinej způsob, o kterým vim, je přeinstalovat Windows na ten 1 TB disk (adresář, kam se ukládaj dokumenty a plocha je imho pevně danej při instalaci). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 no tak to je teda hezká práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak ty data prostě ukladej na ten TB disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 jo určitě to takhle udělám protže přeinstalovávat celé PC je naprostá kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Tak nevim jak ty, ale já radši obětuju 30 minut času reinstalací Windows než abych ručně kopíroval věci z dokumentů a plochy pokaždý, když do nich něco uložim. .-) Jestli ale ta otázka měla znít: "můžu na ten 1 TB disk ukládat data" odpověď je: "jo, můžeš" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Jedinej způsob, o kterým vim, je přeinstalovat Windows na ten 1 TB disk (adresář, kam se ukládaj dokumenty a plocha je imho pevně danej při instalaci). Blbost cestu k dokumentum si můžeš normálně změnit, klikneš na ně pravým a tam to nastavíš, možná to pude i s tou plochou ale to jsem nikdy nezkoušel. Tak odinstaluj nějaké programy co máš na tom malym disku ať máš místo na ty věci co chceš na ploše, tam snad neukládáš nějaké obří soubory ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Heh... :) no tím si změníš akorát cestu pro zástupce toho adresáře, ale Windowsovská složka "dokumenty" bude samozřejmě pořád tam, kde je (např. ty programy, co se defaultně otvíraj v dokumentech, se pořád budou otvírat v dokumentech, IE bude pořád ukládat obrázky defaultně do tý původní složky, atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 No podle mě to windows bude brát jako normální dokumenty, ale nevim dokumenty tolik nepoužívám právě kvůli tomu že je to na c: v documents and settings a pak je v tom daleko větší bordel a problémy s hledáním co máš kde uložený, když chceš třeba reinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
potřeboval by jsem poradit mám 2 HDD(160GB a 1TB) ten 160GB je už plny a je na tom nahrano uplne vsechno(windows atd.) a ten druhy je uplne prázdný a chci aby se mi ukladali ruzne veci co mam na plose nebo v dkumentech na ten disk 1TB.
nevíte někdo jak to udělat?? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.