Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Taktování

Shadow222

Otázka

Zdravím lidi tak jsem se rozhodl udělat dvě změny

1. Vykašlu se na novej procák a radši nataktuju druhej

2. Ušetřím a koupím si lepší grafárnu

Tak se ptám (páč, v tomhle se opravdu nevyznám) jak to udělat, když teda říkáte jaký je to lehký. Jakej mám procák vám nepovím (v BIOSU je psaný toto Intel ® Core 2 Quad CPU @ 2.40GHz

Intel ® EM64T Capable .

A chladič fakt nevím jakej. Ale takt zvednout tak na 2.80 nebo možná zkusím 3.00 no a tak znovu zopakuji otázku: Jak?

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Hmm, no tak pokud to nepomůže nevadí: V tom případě půjde stejně procák pryč, pokud to pomůže ušetřím... ztratím něco?

Jinak kdyby mi někdo chtěl pomoct je to stará sestava Diablo od Comforu 2GB ram grafárna nvm pak procák jsem říkal a op. systém Vista Home

Odkaz ke komentáři

• 0

Tjn, jsou vyjímky (většinou když zapneš PhysX bez karty, co ho podporuje - např. Arkham Asylum mi takhle jelo kvůli fyzice asi ve 2 fps).

Shadow222: Jde, ale moc výkonu navíc tím zase nezískáš (výkon grafický karty dělá spíš její architektura než frekvence čipu). No, možná nějakých 2-5 fps tím získáš (ale to ti z trhaný hry plynulou neudělá a u tý plynulý to ani nepostřehneš). :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu