Farky Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Zapnul sem si multiplayer v Halo 3, ale pak sem vůbec něvěděl co mám dělat. Když sem dal matchmaking tak se ke mě nikdo nepřidal, tak se hlavně chci zeptat co mám udělat abych se mohl přidat do jekýkoliv hry kterou vytvořil někdo jinej ? díky za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farky Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 prosiiiiimmmmmmm pomocte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Void1468624854 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 mam halo 3 nevim jak to je v odst ale ja dam matchmaking zvolim si mod jakej chcu a pak dam Start game nebo něco takoveho a pak mi to hleda spoluhrače BTW:maš xbox live golD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Farky
Zapnul sem si multiplayer v Halo 3, ale pak sem vůbec něvěděl co mám dělat.
Když sem dal matchmaking tak se ke mě nikdo nepřidal, tak se hlavně chci zeptat co mám udělat abych se mohl přidat do jekýkoliv hry kterou vytvořil někdo jinej ?
díky za rychlou odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.