Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for speed: Hot pursuit

TeronCZ

Recommended Posts

JJ vypadá celkem dobře a četli jste už toto ?

Vývojářské studio Criterion se rozhodlo podat zprávu o větší podpoře Porsche ve hře Need For Speed: Hot Pursuit. Automobilka se rozhodla porpořit tuto hru i jedním z exkluzivních vozů, které bylo vidět na letošním automobilovém výstavišti v Ženevě, přesněji Porsche 918 Spyder. Toto hybridní vozidlo by se mělo brázdit prosluněnými silnicemi až 200 mílí za hodinu. Criterion také oznámil, že hra pro Playstation 3 bude podporovat 3D zobrazení.

Zdroj: InfoGames.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

topic tu už je

nejhorší need byl podle mě carbon - nuda ... nejlepší pro mě MW a Shift

tenhle vypada trošku víc arkádově ale grafika je pěkná to jo... uvidíme no

Carbon ty jsem dohrál za pár hodin o ničem ,už nevědí co vymyslet..

SHIFTy byly fakt dobrý vychytali uplně reálnost ,podle mě jeden z nej "simulátor"

Odkaz ke komentáři

Abych řekl pravdu moc mě ten gameplay nezaujal ,je to HOT PURSUIT předělanej do novýho to už je to ničem ...

bylo by dobrý kdyby vylepšili,zdokonalili,atd.. UNDERGROUND 2 jednoznačně nejlepší NFS pro mě

To já zas doufám že nechají všechno při starém ..

HOT PURSUIT byli nejlepší NFS takže , by udělali dobře kdyby tam necpali nějaký nový vychytávky .

Odkaz ke komentáři

Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3

Odkaz ke komentáři

Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3

kde žiješ? :D taku lincenci ani nedostanou :D si zahraj forzu :D

Odkaz ke komentáři

Ten gameplay mě taktéž vůbec nezaujal...nepochopitelné honění v autě, s nepochopitelným bržděním a přetáčením vozidla. Normálně by policie řešila situaci zbraní a nebo Elektromagnetickým pulsem. A nezlobte se na mě, ale aby měla policie auta za deset milionu - no dejme tomu nic proti. Ale aby je třískala kvuli jednomu lofasovi o lamborginy? Tak to by se mi jako danovému poplatníkovi otvírala kudla v kapse !

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu