TeronCZ Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 čus, co říkáte na tuhle hru co má vyjít koncem roku. Zatim sem viděl par ukázek z E3 a musím říct celkem dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 JJ vypadá celkem dobře a četli jste už toto ? Vývojářské studio Criterion se rozhodlo podat zprávu o větší podpoře Porsche ve hře Need For Speed: Hot Pursuit. Automobilka se rozhodla porpořit tuto hru i jedním z exkluzivních vozů, které bylo vidět na letošním automobilovém výstavišti v Ženevě, přesněji Porsche 918 Spyder. Toto hybridní vozidlo by se mělo brázdit prosluněnými silnicemi až 200 mílí za hodinu. Criterion také oznámil, že hra pro Playstation 3 bude podporovat 3D zobrazení. Zdroj: InfoGames.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 to sem nečetl hned se kouknu na to auto :), já mám zatím pc ,ale koncem prázdnin si hodlám koupit xko protože pc už mi toho moc nestíhá :D a přidávám sem i video z téhle hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Abych řekl pravdu moc mě ten gameplay nezaujal ,je to HOT PURSUIT předělanej do novýho to už je to ničem ... bylo by dobrý kdyby vylepšili,zdokonalili,atd.. UNDERGROUND 2 jednoznačně nejlepší NFS pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 to mě bavilo u2 a most wanted, největší propadák byl podle mě shift, a doufám že tohle bude zase starý dobrý NEED FOR SPEED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 JJ jenže NFS už nemá nic moc co nabídnout .... je pěkný že oživí starý titul ale bude to takový Most Wanted v nový grafice .... chtělo by to fakt něco novýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 topic tu už je nejhorší need byl podle mě carbon - nuda ... nejlepší pro mě MW a Shift tenhle vypada trošku víc arkádově ale grafika je pěkná to jo... uvidíme no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 topic tu už je nejhorší need byl podle mě carbon - nuda ... nejlepší pro mě MW a Shift tenhle vypada trošku víc arkádově ale grafika je pěkná to jo... uvidíme no Carbon ty jsem dohrál za pár hodin o ničem ,už nevědí co vymyslet.. SHIFTy byly fakt dobrý vychytali uplně reálnost ,podle mě jeden z nej "simulátor" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Podle mně nejhorší ze série NFS jsou "Pro Street a Undercover" a nejlepší "Underground 2 a Shift". Na tyto se docela těšim, pokud nesklamou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Abych řekl pravdu moc mě ten gameplay nezaujal ,je to HOT PURSUIT předělanej do novýho to už je to ničem ...bylo by dobrý kdyby vylepšili,zdokonalili,atd.. UNDERGROUND 2 jednoznačně nejlepší NFS pro mě To já zas doufám že nechají všechno při starém .. HOT PURSUIT byli nejlepší NFS takže , by udělali dobře kdyby tam necpali nějaký nový vychytávky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Hot Pursuit sice byla taky pecka, ale kdyby predelali Underground 2 tak by mi udelali vetsi radost, pro me nejlepsi z cele NFS serie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ale tohle vypadá taky dobře, sice jen v lepším kabátě, ale zábava si myslím to taky bude, poškození špatně nevypadá, když to dělají ti, co dělali Burnouty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 no já jen doufám že nebude tuning jeden díl bez tuningu bych chtěl a jen nějaká luxusní auta :) tak jak to bejvávalo u NFS na začátku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3 kde žiješ? :D taku lincenci ani nedostanou :D si zahraj forzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ten gameplay mě taktéž vůbec nezaujal...nepochopitelné honění v autě, s nepochopitelným bržděním a přetáčením vozidla. Normálně by policie řešila situaci zbraní a nebo Elektromagnetickým pulsem. A nezlobte se na mě, ale aby měla policie auta za deset milionu - no dejme tomu nic proti. Ale aby je třískala kvuli jednomu lofasovi o lamborginy? Tak to by se mi jako danovému poplatníkovi otvírala kudla v kapse ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 To je hra, ne simulace života..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.