Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

JJ vypadá celkem dobře a četli jste už toto ?

Vývojářské studio Criterion se rozhodlo podat zprávu o větší podpoře Porsche ve hře Need For Speed: Hot Pursuit. Automobilka se rozhodla porpořit tuto hru i jedním z exkluzivních vozů, které bylo vidět na letošním automobilovém výstavišti v Ženevě, přesněji Porsche 918 Spyder. Toto hybridní vozidlo by se mělo brázdit prosluněnými silnicemi až 200 mílí za hodinu. Criterion také oznámil, že hra pro Playstation 3 bude podporovat 3D zobrazení.

Zdroj: InfoGames.cz

Odesláno
Abych řekl pravdu moc mě ten gameplay nezaujal ,je to HOT PURSUIT předělanej do novýho to už je to ničem ...

bylo by dobrý kdyby vylepšili,zdokonalili,atd.. UNDERGROUND 2 jednoznačně nejlepší NFS pro mě

To já zas doufám že nechají všechno při starém ..

HOT PURSUIT byli nejlepší NFS takže , by udělali dobře kdyby tam necpali nějaký nový vychytávky .

Odesláno

Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3

Odesláno
Já jen doufám v uber maximalní model poškození kde se budou lámat poloosy , upadávat kola , a všechen body kit a ne jenom rozbitá okýnka a neupadlej nárazník .. to je hovno ... chci pořádnej model poškození kterej bude mít vliv na vlastnosti auta :D takže bez zadního křídla to auto nebude tak držet a bude mu ulítavat zadek , a kde se při špatném řazení vylámou kolečka v převodovce ..to chci od nových Hot Pursuit 3

kde žiješ? :D taku lincenci ani nedostanou :D si zahraj forzu :D

Odesláno

Ten gameplay mě taktéž vůbec nezaujal...nepochopitelné honění v autě, s nepochopitelným bržděním a přetáčením vozidla. Normálně by policie řešila situaci zbraní a nebo Elektromagnetickým pulsem. A nezlobte se na mě, ale aby měla policie auta za deset milionu - no dejme tomu nic proti. Ale aby je třískala kvuli jednomu lofasovi o lamborginy? Tak to by se mi jako danovému poplatníkovi otvírala kudla v kapse !

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu