kony569 Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Dobrý den stáhl jsem si jednu hru na PS 2 a je rozdělena na 7 partů. Prosím poraťte co stim mám dělat. Četl jsem že z toho musím udělat iso soubor ale nevim jak, taky nevim na jaký DVD to mám dát. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor84 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Pravděpodobně po stažení vznikne Rar.Rozbal ho a měl by ti vzniknout ISO soubor.Pokud ne,iso si libovolně stáhni.Pak jen zabal a můžeš vesele pálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Takže party rozbal pomoci programu Winrar, jak program nainstalujete stačí pak kliknout prvým myšidlem na xxxx.part01 a dát Extraxt here ( exthahovat zde ) pak by Vám měl vzniknout ISO soubor, který jsem vypaloval přes Alcohol 120% a typ dvd na který vypalovat ? Jaké koliv 4,7 GB médium.. Tot vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.