ScateR Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ciao lidi zkousel sem zapnout facebook na psp v normalnim prohlizeni ne mobilni a chce to po me naky nastaveni abych nastavil on ale ja tam on mam.. chci aby mi tam bezel facebook normalne jako v pc takze vzkazy,novinky,chat atd je to vubec mozne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 nepůjde ti, psp chyběj zobrazovací prvky na kterejch fcb jede..tušim že AJAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 PSP browser je totálně nahovno... Console forum na tom nejede, facebook na tom nejede... Když už tam nějaká stránka jede tak bez diakritiky... Jestli máš flashlé PSP tak je tu možnost rozjet operu mini přes java emulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 chcu vás obravit. facebook i console forum jede na psp. ale jede to pomalu jak ho*** nějake ty obrázky ti to ukáže ale musíš na ne kliknout. Ale jinak souhlasim že ten browser na pspČKU je upe na pi*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zlatá opera mini v mobilu, aspoň nepotřebuju hledat žádný acces pointy, ale jedu všude přes gprs. Prostě ta wi-fi má na psp využití hlavně u ad-hoc a infrastructure multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScateR Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ale na ty opere se zase na nic pise co?? ale pujde to vsechno v ty opere?? vzkazy ,novinky, chat atd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScateR Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 chcu vás obravit. facebook i console forum jede na psp. ale jede to pomalu jak ho*** nějake ty obrázky ti to ukáže ale musíš na ne kliknout. Ale jinak souhlasim že ten browser na pspČKU je upe na pi*** a jak to udelam ze mi tam pujde vse. ale pomalu jak rikas?? vzkazy chat atd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Asik tu nikdo nečet to co jsem napsal ježiš marija... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 totypsyto Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 mě jede na facebooku (psp browser i miniopera) všechno kromě chatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 na co facebook v psp nestaci vam na pc staci ze to uz narvali do mobilu boze se neposerete ze to neni v psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NitrouS1468625056 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 nvm no...me FB i tahle stranka jede a nacitani je taky rychle....zalezi co mas za net.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gerril Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Mě FB jde normálně.. Je to tam teď i přímo přizpůsobený na PSP. Stačí do vyhledáváče napsat m.facebook.com a je to.. samo se to přizpůsobí na PSP ;-).. Vše až na chat tam jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ScateR
Ciao lidi zkousel sem zapnout facebook na psp v normalnim prohlizeni ne mobilni a chce to po me naky nastaveni abych nastavil on ale ja tam on mam.. chci aby mi tam bezel facebook normalne jako v pc takze vzkazy,novinky,chat atd je to vubec mozne??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.