Michjas Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Mám televizi Sony Bravia Novou a nejde se mi připojit přes HDMI jenom přes ty 3 konekrory. Co mám dělat . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 HDMI kabel je v poriadku? Iny HDMI si neskusal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 jiny HDMI nemam. Ale HDMI je určitě v pořádku ještě včera mě to jelo na monitoru. A na televizi to ukazuje že je připojený HDMI tam bude nějakej problém v televizi nebo tak nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Vypnut TV, zapnut a navolit spravny HDMI vstup na TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Mám tam 4x HDMI vstup a ani v jednom to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Predpokladam, ze TV je full HD, tak nastavene v konzole aj na 1080p by nemal byt problem. Prehadzovat kabel HDMI do vstupov na TV sa neodporuca pri zapnutej TV, potom to nemusi fungovat. Aky je to model TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Obraz nejede. :D takze nevim co ted nevim jakej je to model Je to nejaka Sony bravia a má to 4 vystupy HDMI http://www.sony.cz/product/t32-v-series/kdl-32v5800 je to takovato podobná no vlastne skoro stejne aji stejna velikost Me to na te televizi jelo ale ted se me stalo tohle no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ani nepis, ze nevies aky je to model. Ved si uviedol, ze je to nova TV a ani nevies co kupujes? A navyse to mas na stitku uvedene - ci na TV alebo na krabici a malo by to byt uvedene aj v tlacenom manualy dodany k TV :D Ale nechajme to tak. Pozri si v manualy, ci sa pise nieco pri HDMI vstupoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zkousel jsem to na dvouch televizich a ani na jedne to nejede :D mozna je nejak podelany nastaveni . Jde nejaky reset xboxu nebo nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 V nastaveni xka je initial setup.To by melo vratit xko do tovarniho nastaveni.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 nejde to porad pres HDMI :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zkusil bych jeste jiny hdmi kabel , pokud to nepujde ani pak , tak reklamovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 To je divny...Mozna je to kabelem.Kolik te ten HDMi kabel stal??:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michjas Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Asi 99kč nebo 150kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Tak kup lepsi kabel.:-)I kdyz ja mam Roline za 100kc a frci mi to vsechno v pohode.... Takze jak uz psal Romeno - zkusit jiny kabel a kdyztak reklamace.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim, mám stejný problém, na televizi mám 3x HDMI a xbox mi do toho zapojit nešel hlásilo to že není signál. Tak sem otestoval kabel tak že sem do toho HDMI zapojil notebook, to fungovalo takže kabel je funkční. Xbox sem zapojoval do monitoru přes DVI/HDMI což normálně funguje. Zkoušel sem televizi vypnout, zapojit a zapnout to také nepomohlo. Televizi mám LG 42LG3000 a XBOX360 mam jaspera. Děkuji mnohokrát za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Nemas nejak spatne nastavenou TV??:-)Zkusil bych nastaveni Tv dat do tovarniho a to same udelat u xka.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michjas
Mám televizi Sony Bravia Novou a nejde se mi připojit přes HDMI jenom přes ty 3 konekrory. Co mám dělat . Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.