patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Čau, mam takovej dotaz, rozhodl jsem se, že si pořídím nějakej výkonnější notebook, protože můj stolní počítač už mele z posledního a zároveň bych si chtěl bez problému zahrát novější hry, třeba i na cestách. Docela mě zaujal tenhle notebook http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/141159-hp-pavilion-dv8-1050es.html. Jde mi i o to, abych za půl roku nezjistil, že tahle konfigurace už absolutně nestačí, což by snad hrozit nemělo, ale delší dobu se v novým hw moc neorientuju, takže se radši ptám. Takže co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 NEboj, tento ti vydrží dost dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 výkonově ti určitě nějaký ten rok vydrží.. ale osobně bych preferoval jiný eshop než gigacomputers.. ! každopádně bych asi víc doporučoval koupit za 20k nějakou namakanou herní bednu a za zbylejch 10k notebooka nebo netbooka na to cestování.. (: počítej s tim že hraní na baterce u takhle výkoného notebooka nebude na dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 No já bych si to nechal přeposlat na prodejnu v Liberci a koupil to až tam, vyloženě jen přes eshop to kupovat nebudu, ale žádný zkušenosti s nima nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 zjisti si jestli je to fungl nový notebook s plnou zárukou.. tušim že na gigacomputers mají ve zvyku dosti prodávatrepasované s roční zárukou.. což kolikrát vysvětluje proč jsou ty notebooky řádově o pár tisíc levnější (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Jasně, díky za rady, ty jejich ceny jsou příznivý, ale na tohle se zaměřim... když nad tim tak uvažuju, tak asi přece jen bude lepší koupit pc s podobným výkonem... Koneckonců od hraní na cestách mam psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 jo to každopádně.. těch 30k co by jsi vrazil do booku by jsi mohl dat do bedny za 15k a vyšlo by tě to výkonově nastejno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.