Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Singularity

Salazar

Recommended Posts

no hrál jsem to cca 2,5 hodiny. Jsem mile překvapen měl jsem docela strach ale hra předčila moje očekávání. Důležité je prokousat se začátkem než budete moci obnovovat a ničit předměty. Samozřejmě grafika není nic moc ale zbraně jsou dobré způsob střelby u odstřelovačky kde jde zpomalit čas a u pušky kde můžete korigovat dráhu kulky za letu (bylo ve hře wanted weapons of fate) považuji za velmi pěknou zábavu. Jinak celkově hru z mého pohledu hru doporučuji zkusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem dohrál ... a chci se zeptat na konec tady asi

kolik je konců ? já osobně jsem zabil oba dva :D

Konců je dohromady

3 ... budto zabiješ Oba , nebo jedno z nich to už je na tobě koho si vybereš ale mě se nejvíc líbil ten konec kterej popisuješ

Odkaz ke komentáři

Zdravim vás,

chtěl sem sem teda napsat taky svuj názor. Tak tedy: po vložení hry do boxu jsem plný očekávání doufal, že mě tato hra dokáže zabavit. Milé překvápko je, že ji dělala moje oblíbená společnost Raven (Soldier of fortune) a má v ní taky prsty Activision. To mě nabudilo a očekával sem slušnou zábavu.. Hra: bohužel mi hned v nastavení chyběla volba titulků. Nevim jestli sem nehledal blbě, ale nenašel sem. Hodně mě zklamala grafika. Dost se to podobá COD (jak hratelností, tak grafikou) ale bohužel neexistuje nic takového jako stíny atd. Kupříkladu vlezete před spuštěný projektor a ten ani nezaznamená překážku... asi sem moc náročnej, ale protože jsou na každém rohu, čekal bych propracovanost.

Jak už jsem psal, hodně mě zklamala linearita. Příklad: jedna mise na jakémsi náměstí, přídete, v ruce nic jiného než obyč pistole. Necháte si otevřené dveře jako jistá možnost záchrany + ještě tam máte pár nabojů, které se Vám do zbraně nevejdou. Vlezete na náměstí, proběhne filmeček a dveře se zavřou. Když už horkotěžko postřílíte monstra, otevřou se další dveře a vy můžete jít dál.

Hra mě docela zklamala, je to možná tím, že jsem ještě na začátku, proto bych chtěl požádat o nějaké vaše názory, ať se ta konverzace na toto téma trochu hejbe.

Odkaz ke komentáři

Salazar: tak sem se dostal az k té zminované rukavici:) Jediný můj problém je, že ji bohužel vůbec neumim používat a nevim v čem je zakopanej pes. Už sem se vrátil zpět do minulosti, jenže v těch laboratořích na mě čekaj vojáci, já mám pouze trochu života, žádnou lékárnu a hned musím zabít hejno němčourů. I když to hraju na nejjednodušší úroveň, stejně se to nedá.... nevim kam tim autoři směřovali, ale zábavnosti to nepřidá:(

Odkaz ke komentáři

Salazar: tak sem se dostal az k té zminované rukavici:) Jediný můj problém je, že ji bohužel vůbec neumim používat a nevim v čem je zakopanej pes. Už sem se vrátil zpět do minulosti, jenže v těch laboratořích na mě čekaj vojáci, já mám pouze trochu života, žádnou lékárnu a hned musím zabít hejno němčourů. I když to hraju na nejjednodušší úroveň, stejně se to nedá.... nevim kam tim autoři směřovali, ale zábavnosti to nepřidá:(

Ty si teda hrac :D Kolko mas rokov?

Vsak vsetky moznosti ti hra postupne "poukazuje", ako co a na co pouzit....treba aj logicky uvazovat v hre. Inak niet rady, niet pomoci. Prejdene v pohode, zaujimava hra, postupne sa ziskavaju moznosti a zbrane, mna zabavila dost :D

Odkaz ke komentáři

Dám ti radu , začni hrát od znova a hledej takovej panel kde se kupujou zbraně :)

Si kup a v tý část kterou popisuješ nevidím problém :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu