Salazar Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli už to někdo hraje , a názor na tu hru .... Díky :cheesygrin: Omlouvám se jestli už tohle téma tady je ale nenašel jsem ho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Chtěl bych se zeptat jestli už to někdo hraje , a názor na tu hru ....Díky :cheesygrin: no ja to jeste nehral ae koukaml sem na videa na gametraileru a vyda to docela dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiza Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 no hrál jsem to cca 2,5 hodiny. Jsem mile překvapen měl jsem docela strach ale hra předčila moje očekávání. Důležité je prokousat se začátkem než budete moci obnovovat a ničit předměty. Samozřejmě grafika není nic moc ale zbraně jsou dobré způsob střelby u odstřelovačky kde jde zpomalit čas a u pušky kde můžete korigovat dráhu kulky za letu (bylo ve hře wanted weapons of fate) považuji za velmi pěknou zábavu. Jinak celkově hru z mého pohledu hru doporučuji zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKIKE Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 mne osobne se hra strašně moc líbí připomína mi to tak trošku Bioshock grafika taky neni špatná a hratelnost je moc dobrá tuhle hru mužu jen doporučit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Hodně dobrá střílečka, ale taky docela krátká. Je to nabitá akce, ale za 6-7 hodin na normal dohráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Hra je to velmi dobrá po SP stránce teď jen vyzkoušet ten MP .... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Tak mám staženo , vypáleno a za 10 min. se jde pařit E.: Tak po přibližně 40 min. hraní jsem příjemně překvapen :) Ten začátek je celkem hororový ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Kdy ma hra oficialne vyjit? na netu je par odlusnych datumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 25.6. ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 paradni gamesa.Opravdu dobra kombinace strilecky z prvni osoby.8-9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 musim říct že mě to baví víc než BioShock 2 ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 není to špatný ale je to strašněj klon BIOSHOCKU, od upgradeu až po pásky se záznamy...nemám rá dkyž někdo někomu krade nápady. ale hraje se to dobře:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 uz taky gamim souhlasim s tim ze to je hodne podobny BIOSHOCKU ale je to taky dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyorgymike Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Moooc dobrá hra doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Už jsem dohrál ... a chci se zeptat na konec tady asi kolik je konců ? já osobně jsem zabil oba dva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Už jsem dohrál ... a chci se zeptat na konec tady asi kolik je konců ? já osobně jsem zabil oba dva :D Konců je dohromady 3 ... budto zabiješ Oba , nebo jedno z nich to už je na tobě koho si vybereš ale mě se nejvíc líbil ten konec kterej popisuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Konce jsou 3 . Sry mě se to zabrazilo až teď :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zdravim vás, chtěl sem sem teda napsat taky svuj názor. Tak tedy: po vložení hry do boxu jsem plný očekávání doufal, že mě tato hra dokáže zabavit. Milé překvápko je, že ji dělala moje oblíbená společnost Raven (Soldier of fortune) a má v ní taky prsty Activision. To mě nabudilo a očekával sem slušnou zábavu.. Hra: bohužel mi hned v nastavení chyběla volba titulků. Nevim jestli sem nehledal blbě, ale nenašel sem. Hodně mě zklamala grafika. Dost se to podobá COD (jak hratelností, tak grafikou) ale bohužel neexistuje nic takového jako stíny atd. Kupříkladu vlezete před spuštěný projektor a ten ani nezaznamená překážku... asi sem moc náročnej, ale protože jsou na každém rohu, čekal bych propracovanost. Jak už jsem psal, hodně mě zklamala linearita. Příklad: jedna mise na jakémsi náměstí, přídete, v ruce nic jiného než obyč pistole. Necháte si otevřené dveře jako jistá možnost záchrany + ještě tam máte pár nabojů, které se Vám do zbraně nevejdou. Vlezete na náměstí, proběhne filmeček a dveře se zavřou. Když už horkotěžko postřílíte monstra, otevřou se další dveře a vy můžete jít dál. Hra mě docela zklamala, je to možná tím, že jsem ještě na začátku, proto bych chtěl požádat o nějaké vaše názory, ať se ta konverzace na toto téma trochu hejbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 2crafterr : Ta absence titulků mě taky zklamala . Ale skus vydržet a až dostaneš TDM ( nebo TMD teď přesně nevim ) do ruky , tak to bude "ine kafe" :cheesygrin: ale bohužel linearity se nezbavíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Salazar: tak sem se dostal az k té zminované rukavici:) Jediný můj problém je, že ji bohužel vůbec neumim používat a nevim v čem je zakopanej pes. Už sem se vrátil zpět do minulosti, jenže v těch laboratořích na mě čekaj vojáci, já mám pouze trochu života, žádnou lékárnu a hned musím zabít hejno němčourů. I když to hraju na nejjednodušší úroveň, stejně se to nedá.... nevim kam tim autoři směřovali, ale zábavnosti to nepřidá:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Salazar: tak sem se dostal az k té zminované rukavici:) Jediný můj problém je, že ji bohužel vůbec neumim používat a nevim v čem je zakopanej pes. Už sem se vrátil zpět do minulosti, jenže v těch laboratořích na mě čekaj vojáci, já mám pouze trochu života, žádnou lékárnu a hned musím zabít hejno němčourů. I když to hraju na nejjednodušší úroveň, stejně se to nedá.... nevim kam tim autoři směřovali, ale zábavnosti to nepřidá:( Ty si teda hrac :D Kolko mas rokov? Vsak vsetky moznosti ti hra postupne "poukazuje", ako co a na co pouzit....treba aj logicky uvazovat v hre. Inak niet rady, niet pomoci. Prejdene v pohode, zaujimava hra, postupne sa ziskavaju moznosti a zbrane, mna zabavila dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 no nevim me to prislo na normal docela jednoduchy a rychly.Skoda ze to tak uteklo,skvela hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Salazar: tak sem se dostal az k té zminované rukavici:) Jediný můj problém je, že ji bohužel vůbec neumim používat a nevim v čem je zakopanej pes. Už sem se vrátil zpět do minulosti, jenže v těch laboratořích na mě čekaj vojáci, já mám pouze trochu života, žádnou lékárnu a hned musím zabít hejno němčourů. I když to hraju na nejjednodušší úroveň, stejně se to nedá.... nevim kam tim autoři směřovali, ale zábavnosti to nepřidá:( Dám ti radu , začni hrát od znova a hledej takovej panel kde se kupujou zbraně :) Si kup a v tý část kterou popisuješ nevidím problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Je možný že sem to tam někde pos... ale že bych neměl nastříleno z jinejch her, si nemyslim:) Omrknu to znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Jedna z vydařenějších her, kterou jsem vydržel hrát až do konce...ze začátku trochu nuda, ale pak se to rozjede naplno! :-) Doporučuju zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.