Rest Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zdravím , chci se zeptat , mám volant Logitech na USB , není speciálně pro Xbox. Tak jsem ho zapojil,ale nic se nestalo , nešlo to . Musí se to nějak nastavit ať už v Xboxu nebo ve hře(forza motorsport) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Jaký je to přesně volant? Pokud s Xkem neni přímo kompatibilní, nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Rest, je pri nom pisane, ze je kompatibilny s X360? Inak to nerozchodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 volant je to Logitech G25 nevím jestli je kompatibilní s X360 . Ale je k němu i instal CD a to taky nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zatím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 co to znamená to ZATÍM není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Nic prostě nikdy nebude :lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rest
Zdravím ,
chci se zeptat , mám volant Logitech na USB , není speciálně pro Xbox. Tak jsem ho zapojil,ale nic se nestalo , nešlo to . Musí se to nějak nastavit ať už v Xboxu nebo ve hře(forza motorsport) ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.