dayk Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 chcel by som poprosit o radu nieco som cital ze sa stym da nieco sprawit neviete mi niekto poradit co a ako treba sprawit a co sa stym da urobit?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 A o čem tu mluvíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 nasiel som nieco ako postup : http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1732&ce4dstart=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 To je na to když máš fw vyšší jak 5.03 tedy nejde plnohodnotný flash tudíž můžeš použít tuto skulinku - tedy v této hře patapon 2 a spustit nějaké homebrew aplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 a neexistuje nieco take co by mi to spustalo iso hry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 ne zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 a neexistuje nieco take co by mi to spustalo iso hry?? Musíš si počkat oni to ti kluci nakonec beztak zase hacknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 no mohlo by to uz byt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 dakujem wam inak za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 no jo ale jestli to vůbec pujde tak to bude tak do půl roku mislím ti iso hry na ofw 6.20 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Já bych to moc růžově neviděl, je to docela doba co vyšel nějakej cfw. Žije vůbec ještě DarkAlex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 aaach som ja somar ze som to moje psp upgreadol :( mohol som sa fajnowo hrat :( skoda ze sa to nejak neda resetnut alebo wratit spat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 no jo. Ale pár možností tu je. Např koupit jsi tady na foru novou zakladni desku s ofw 5.03 to budu dělát ja. A nebo dat psp reklamovat říct jim nějakou hovadinu např že ti nefara internet a možná tam bude i nižší ofw jak 5.03 ale to je jenom 5% procentní šance :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 tu sa take nieco da kupit? =O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 tu sa take nieco da kupit? =O Je dají se tu kupovat i prodávat věci, podívej se třeba tady http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 nieco konretne na tu dosku mi newies poradit kde by som zohnal co si spomynal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dayk Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 jo a ale neporadis mi presne tu dosku co si mi spomynal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Tady se prodávají věci na psp - tak se pořádně podívej, určitě v nějakém topicu prodává desku http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dayk
chcel by som poprosit o radu nieco som cital ze sa stym da nieco sprawit neviete mi niekto poradit co a ako treba sprawit a co sa stym da urobit?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.