trusty Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 ahoj,jeste pred chvili sem byl na chatboxu,pak se mi restartnul pocitac,zapnu net jdu na forum a chatbox nikde,je chyba nekde u mne,nebo chatbox nejede,nbo mam ban? coz bych nechapal protoze sem tam nic nepsal xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Taky mi nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 kdyby jsi dostal ban,tak ti to přijde PMkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ani mě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Forum zacalo lagovat :D pravdepodobne jsou vyple pluginy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 kdyby jsi dostal ban,tak ti to přijde PMkou... Ty to nějak znáš :D Nejde to všem ,Rix si zase hraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Rix updatoval forum , pokud se neco deje s forem , dozvite se to v sekci info o foru , tam se muzete taky zeptat na vse ohledne moznych chyb nebo treba upozornit na bugy . Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts