Pit-Bull Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat na dvě otázečky 1) Existuje nějaká hra podobná hře na PC Motorm4x Offroad Extreme?? tím podobná myslím buď offroad 4x4 nebo jezdění po skalách nebo tuning aut (nechci hry jako motostorm...,NFS,...) dík 2) a jestli je nějaká good hra po wifi ale fakt dobrá dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 hele skus FORD: OFF ROAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 dík za první nápad ale můžete psát ještě další hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Už jsem taky hledal: http://console-forum.net/showthread.php?t=72369&highlight=trial Ale zatim jsem nic moc nenašel, a asi ani nenajdu... ten Ford offroad je podle mě nic moc. Koukni na videa na youtube a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 je to blbost ale nic junyho na te spusob neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.