Mina10 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Jsem naprostej lajk. Chystám se flashnout xko a chtěl jsem zkusit jak stáhnout nějakou hru..Vůbec,ale nevím co s tím..Třeba z tohoto fóra jsem chtel stáhnout call of duty. Pod obrazkem byly odkazy na rapidshare,ale kdyz dam vyhledat,tak nic. A to se musí stahnout vsechny ty odkazy? Asi jo co...fakt netušim..poradí mi někdo? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Pod obrázky se nachází linky . Všechny ty linky stáhneš . Pak ty soubory co se ti stáhli rozbalíš . Opatchuješ a vypálíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Hned po tom co ty linky stáhneš tak si stáhneš program WinRar nebo Zip a přes něj dáš extrahovat, potom už to jen vypálíš ..... a dotaz... ty se chystáš koupit Xbox a PC ne ? Nebo máš PC týden doma ? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Opatchuješ Nějakej speciální důvod, proč to dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 PC mam a x box taky...Hele ale nevim,jsem proste debil,jak ty linky mam stahnout?Označím to všechno,o stahnuti ani slovo,dam to do vyhledavace a nenajde to nic..Proste jsem v tom nejak mimo..kdybys mi dokazal navest,byl bych ti vděčnej. Zkoušim stahnout call os duty 3,z tohoto fora..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Všechno to stáhneš a potom sloučíš třeba přes Winrar - http://console-forum.net/showthread.php?t=30592. Návod na vypálení je tady - http://console-forum.net/showthread.php?t=86485. Většina těhlech serverů jako je rapidshare jsou placený, takže doporučuju si založit účet, koupit kredity nebo nějakej časověj úsek a stahovat bez problémů. Tohle ale patří k základním věcím v prácí s PC a jestli se chystáš sám flashnout Xbox a nevíš jak se zachází s Winrarem, doporučuju koupit tak dva nebo tři Xka do zásoby, protože ten první to nemůže přežít. // Musíš klikat bud po jednom, pokud nemáš premium účet a nebo pokud ho máš, stáhni to přes ten jejich program http://rapidshare.com/rsm.html. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Zkopíruj jeden link, jednu řádku. Otevři druhé okno prohlížeče a dej tam ten link. Najde se ti stránka, kde bude odkaz na stažení. Ten stáhneš. Takhle postupuj pro všechny linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Opatchuješ a vypálíš :) to patchování bych nechal stranou bude tam mít Ix LT 1.1 takže o patchování se tady bavit ani nemusíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Všechno to stáhneš a potom sloučíš třeba přes Winrar - http://console-forum.net/showthread.php?t=30592. Návod na vypálení je tady - http://console-forum.net/showthread.php?t=86485. Většina těhlech serverů jako je rapidshare jsou placený' date=' takže doporučuju si založit účet, koupit kredity nebo nějakej časověj úsek a stahovat bez problémů. Tohle ale patří k základním věcím v prácí s PC a jestli se chystáš sám flashnout Xbox a nevíš jak se zachází s Winrarem, doporučuju koupit tak dva nebo tři Xka do zásoby, protože ten první to nemůže přežít.// Musíš klikat bud po jednom, pokud nemáš premium účet a nebo pokud ho máš, stáhni to přes ten jejich program [url']http://rapidshare.com/rsm.html[/url]. Pujdu to zkusit a zitra zas pisnu jak jsem dopadl.Diky za rady. Jo a flashnout Sam???To ne..to nevim ktera bije..dnes jsem na ten flash nekoho po netu shanel,tak se snad s nim domluvim..dik jeste jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Proč radíte stahování po jednom linku ?? To přece nemusí , když existují programy JDownloader a Freedownloader . Naházíš do nich všechny linky a program to stáhne sám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 V matematice se také nezačínáš učit rovnou integrály, začneš něčím jednodušším, třeba sčítáním. Pokud OP ani neví, jak stáhnout jeden link z Rapidu, neodvažuji se radit něco složitějšího, jako je používání nějakého programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 to patchování bych nechal stranou bude tam mít Ix LT 1.1 takže o patchování se tady bavit ani nemusíme ;) řekni mi kde je zmínka jakej bude mít flash ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Pochybuju, že flasher mu tam dá starej firmware. Každý aspon trošku zkušený využije tu nejnovější verzi. Pro liteon a benq to je LT 1.1, pro Samsung 1.61 a pro Hitachi 1.51. Všechny tyhle firmwary přehrají všechny wave bez nutnosti patche nebo ActiveISA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Diky za tip na ten JDownloader. Stahnul jsem ho a začal hru stahovat. Až bude stažena a budu ji chtit vypalit,musim s tim něco udělat nebo to mužu,tak ja se to stahlo,hned vypalit na dvd?? Jo a jaky flash je dobry?Asi s tim mate zkusenosti,nejakej tip,abych o tom něco věděl,až pujdu zatim flasherem,aby mi tam nedal neco na h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Chtel jsem se jeste zeptat. Mam stazeno zhruba pulku hry a ted mi JDownloader píše RECONNECT NENI SPRAVNE NASTAVEN a tak ted nestahuju.pORADITE CO S TIM??DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Chtel jsem se jeste zeptat. Mam stazeno zhruba pulku hry a ted mi JDownloader píše RECONNECT NENI SPRAVNE NASTAVEN a tak ted nestahuju.pORADITE CO S TIM??DIK Buď skus vypnout a zapnout program, zkusit jiný free download manager (ne pro premium účty) a nebo to stahuj manuálně, takže vždy klikneš na jeden ten link, počkáš až se dostahuje a to samé zase s dalším atd atd.... Diky za tip na ten JDownloader. Stahnul jsem ho a začal hru stahovat. Až bude stažena a budu ji chtit vypalit,musim s tim něco udělat nebo to mužu,tak ja se to stahlo,hned vypalit na dvd?? Jo a jaky flash je dobry?Asi s tim mate zkusenosti,nejakej tip,abych o tom něco věděl,až pujdu zatim flasherem,aby mi tam nedal neco na h... Takže jak už jsme ti zde několikrát psali, hru po stažení rozbalíš (tzn. extrahuješ) v programu WinRar nebo 7zip, oba dva jsou skoro stejné.... po rozbalení (extrahaci) se ti objeví dva soubory a to tyto, např : názevhry.iso a názevhry.dvd ..... soubor s koncovkou .dvd má jen pár kb (kilobajtů), potom to projedeš v abgx360 (kontrola) popř. opatchuješ ale to nejspíš nebude nutné, a nakonec ten zminovaný soubor s koncovkou .dvd vypalíš přes program IMGBurn rychlostí 2,4x nebo nižší (aby se hra vypálila správně) a pak už jen hraješ ...... a pokud chceš poradit s flashem tak určitě ten nejnovější tzn. LT 1.1, můžeš na něm hrát pálenky po netu, ale musí být dokonale v pořádku (to poznáš v abgx360) a nesmíš hrát hry před vydáním (tzn. že např hra APB výjde 29.6. 10, tak ty nesmíš tuto hru hrát dříve i když už bude na internetu ke stažení) ..... toť ode mě vše, pokud sem na něco zapoměl tak se ti omlouvám ale ze všeho nejdřív , abys co nejvíce věcem porozuměl ti doporučím přešíst si Topic Pro Začátečníky který nalezneš zde : http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Chtel jsem se jeste zeptat. Mam stazeno zhruba pulku hry a ted mi JDownloader píše RECONNECT NENI SPRAVNE NASTAVEN a tak ted nestahuju.pORADITE CO S TIM??DIK JDownloader to napíše , když není nastaven premium účet . Potom se nastaví sám na čekací dobu dalšího linku a odpočítává si sám 12 minut a pokračuje ve stahování FREE . Samozřejmě , že stahování trvá déle než premiové stahování , ale je to to samé jako odklikávání po jednom linku - to se také se musí čekat 12 minut na další stahování na RAPIDSHARE FREE . Jenom se to nemusí dělat manuálně - program to stáhne sám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Prosim tě ten program abgx360 seženu kde? Začal jsem extrahovat,ale trva to docela fakt dlouho..co flash LT 1.2?? Mate nekdo s nim zkusenosti??Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 LT 1.2 ještě neni. Nejnovější je LT 1.1 pro benq a liteon, pro samsung 1.61 a pro hitachi 1.51. Už jsem to jednou psal. Pokud budeš kupovat nový Xko, budeš mít mechaniku liteon, takže nejnovější firmware, který je a který ti tam flashera dá je LT 1.1. Návod na abgx a download - http://console-forum.net/showthread.php?t=72920, http://console-forum.net/showthread.php?t=57624&highlight=abgx. Vůbec nad tim, jakej firmware si vybrat nepřemejšlej. Je to jasný, nech si LT 1.1, chtít jinej je blbost. LT 1.1 přehraje všechny wave a je údajně prozatím nedekovatelný, takže pokud bude hrát po live stažený hry, který jsou naprosto v pořádku, neměl by jsi dostat v tuhle chvíli ban, jak to bude v budoucnu se neví, ale počítá se, že ban dostanou i lidi s LT 1.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Abgx mas tady http://abgx360.net/download.html# Edit:Kenny byl rychlejsi :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Po extrahaci to hned vypalím ten 1 link? Nebo Až to budeš extr. vše,tak najednou??? Díky........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Sloučíš a vznikne ti ISO a DVD soubory (DVD možná ne, kdyžtak ho vytvoříš). Potom to vypálíš podle tutu tady http://console-forum.net/showthread.php?t=86485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Jenže když označim vsechny ty linky a dam extrahovat zde tak to nejak nejdeextrahoval jsem 2 linky. U prvního mi vznikl dvd a u druheho mam jen iso.Takže to dělam po jednom linku a mam jich asi 30. 1 trva asi 10min...hruza...delam to spatne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Otevři ten první part a tam uvidíš ISO možná i DVD, záleží na tom jestli ho uploader přibalil nebo ne. Každopádně to ISO, eventuelně i DVD přetáhni z toho prvního partu na plochu, Winrar je sám sloučí a vznikne ti jedno celý ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mina10 Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Ok..po otevr prvniho partu jsem soubor iso přetahnul na plochu...Co Dál?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.