JohnnyX360 Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Scháním lidi, kterým ještě také chybí mapy pro nové CoD. Kupoval bych na CZ storu, moje verze je kupovaná tady z Alzy, takže patrně Evropa. Doufám, že se nás pět sejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Měl bych asi zájem, upřesním zítra odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilentB Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Šel bych do toho taky a zároveň se chci zeptat, jestli by se pak třeba nepřikupoval Resurgence balíček, měl by vyjít 7. července na PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Platí to vůbec ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ja bych ho koupil az vyjde, problem je spis v tom, ze jsme jenom dva :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Já bych jeden slot vyměnil za to starší dlc. (Kdyžtak PM nebo mi napište na PSN: Alias-Blaze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Omlouvam se ale z me strany uz to neni aktualni, nakoupil jsem nakonec aktualni Ressurgeon pack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.