Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

help me.... Problém s vypalováním!!!!!

Otázka

Odesláno

Ahoj mám problém s vypalováním. Když dám vypalovat hru tak misto XGD2DVD mi to furt píše DVD-ROM. Vypálí mi to v pohodě, ale xbox mi to nenačte. Už jsem si kvůly toho koupil novou vypalovačku LG GH22NS40 je na něm nejnovější firmware, ale stále nic. Už jsem zničil 5 dvd+r dl verbatim. Ještě pár a pujdu jsi to asi hodit :D. Tady jsem přiložil pár obrázku post-20365-14687155261839_thumb.jpg

CRC jsem přeskočil je 100% v pořádku

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

tak tady to je jo a mám firmware 1.6 lite-on takže mám active disc

jo a nepíše to nic jenom najede obrázek XBOX 360 a dashboard mám taky ten nejnovější

ten týpek co mi to prodával tak mi ktomu dal asi 15 her a všechno jede i modern warfare 2 který má wawe 4, ale zajimavé je, že to pomě nechce active disc jenom jednou a pak už né. Tak jsem ztoho magor. No to je jedno mě jde jenom o to proč tam nemám místo DVD-ROM XGD2DVD

• 0
Odesláno

S tim ActiveISO ti nepomůžu, potřeboval bych to vidět ... dáš ho do mechaniky a co ti to napíše? Každopádně hra je vypálená dobře, tam problém neni. S největší pravděpodobní bude v tý wave. Pokud by měl iX 1.6, mohl patchovat jen na wave 3 aby se vyhnul ActiveISU, hlava mi nebere, proč to patchoval na wave 2. Ale jak vidíš wave 2 funguje, takže patchem na wave to vyřešíš.

• 0
Odesláno

Záleží na tom jakou máš mechaniku ... podívej se do topicu pro začátečníky, jestli nevíš jak to zjistit. iX 1.7 neni a nebude. Místo toho je iX LT 1.1 (Lite touch), kterej přehraje všechny wave bez ActiveISA a můžeš s ním na live, protože je prozatím nedetekovatelný. Bohužel je jenom pro liteon a benq, ale podle data, kdy jsi Xbox kupoval bych hádal, že máš liteon, takže si skoč za flasherem at ti tam hodí LT 1.1.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu