klara Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Co je špatně, když chci připojit ipod k itunes a itunes mi píše, že ipod byl sice detekován, ale nemůže být pořádně rozpoznán, takže ipod se nepřipojí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Do iPodu se normalne dostanes? Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klara Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 ipod funguje normálně, jen se nechce připojit k itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Promin, spatne jsem se vyjadril. Myslel jsem to tak, jestli se do iPodu dostanes napr. pres T-Pot nebo SharePod. Me to delalo take, ale zmizelo to az po restoru. //Edit: Anonymous, ono je to celkem jedno u tohohle problemu. Ale za chybu se omlouvam. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Galaxy: Pokud spravne ctu, tak on(a?) pise o iPodu, ne o iPhonu. klara: Jaky mas iPod? Typ? Zkousel(a) jsi jiny kabel? A co jiny USB port? Nebo rovnou jiny PC. Pokud nic nepomuze, tak doporucuji prehrat firmware. Zacalo to delat samo od sebe nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klara
Co je špatně, když chci připojit ipod k itunes a itunes mi píše, že ipod byl sice detekován, ale nemůže být pořádně rozpoznán, takže ipod se nepřipojí. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.