Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Wireless Racing Wheel

D@ewo

Otázka

Ahoj

uz nekolik dni se snazim sehnat originalni volant k XBOX360 a stale se mi to nedari. Zadny obchod ho nema ... vsude hlaska ze neni skladem ... a kamkoliv jsem zavolal tak nevedi jestli vubec bude ...

nemate nekdo potuchu ... co se deje, ze volant nikde nemaj :-(

a nemate nekdo tip jak to resit ? Existuje jinej volant ktery doporucite ?

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

S těma volantama pro X360 je to špatný. Jedinej, kterej se dobře shání a je kvalitní je právě origo od MS. Žádný info o tom, že by se přestal prodávat jsem nezaslech. Porozhlídni se na ebay nebo po nějakejch bazarech, případně zkus najít nějakou recenzi o tomhle http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-mc2-microcon-racing-wheel-d173401.htm

Odkaz ke komentáři

• 0
S těma volantama pro X360 je to špatný. Jedinej' date=' kterej se dobře shání a je kvalitní je právě origo od MS. Žádný info o tom, že by se přestal prodávat jsem nezaslech. Porozhlídni se na ebay nebo po nějakejch bazarech, případně zkus najít nějakou recenzi o tomhle [url']http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-mc2-microcon-racing-wheel-d173401.htm[/url]

Na ten "Mad-catz..." jsem take koukal ... ale obavam se, ze se tomu volantu od MS nevyrovna .... a nerad bych koupil neco co hodim za tyden do skrine .... Doufam, ze se zase objevi na nasem trhu ... koukal jsem i na aukro ... (i kdyz jsem chtel novy) ale take nic .... vsude ctu jak je super hrat s volantem, ale jak kdyz ho nikde nemaj :-( ... je to mizerie ...

Odkaz ke komentáři

• 0

No, v podstatě existují 3 varianty:

Originál MS, Logitech Driving Force FX a Fanatec. Fanatec lze objednat jen z Německa, je příšerně drahý (cca 9 000). Logitech Driving Force FX má jen axiální zpětnou vazbu (není to ono, FFB je mnohem lepší). Zbývá originál MS, který se asi vyrábí, ale u nás prostě téměř není k sehnání! A to ani na aukru (taky na něj už nějakou dobu čekám).

Ten Mad Catz má "vibrační odezvu", tipuju, že to bude axiál stejně stejně jako u Logitechu. Licenci na force feedback volant prostě MS nerozdává. :( A stejně na tom budou i jiné neoriginální volanty. Suma sumárum, defakto je jediná slušná volba a to ten MS volant, kterého jsem ale u nás neviděl skladem už pěkně dlouho. :( A v Británii nový vyjde na něco přes 2 tisíce.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady v u nás opravdu nic neni ,kromě kopie kterou posílal Kenny ...

Jediná možnost je si to objednat ze zahraničí třeba officiálně u Microsoftu nebo Amazonu , E-baye

Možná se toho dočkáme tehoto listopadu kdy se má LIVE s provoznit plně i zde u nás.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem nakonec koupil Mad catz ... deti jsou relativne spokojeni ... snad bude chvilku slouzit ... jediny co me vadi je ze se to propojuje s XBOXem kabilkem ... ktery je cca 2-3metry dlouhy .... a budu potrebovat aby byl delsi. NA konci je USB konektor ... tak zkusim o 2 metry prodlouzit USB kabel .. myslim ze to "rozdejcha" :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jsem nakonec koupil Mad catz ... deti jsou relativne spokojeni ... snad bude chvilku slouzit ... jediny co me vadi je ze se to propojuje s XBOXem kabilkem ... ktery je cca 2-3metry dlouhy .... a budu potrebovat aby byl delsi. NA konci je USB konektor ... tak zkusim o 2 metry prodlouzit USB kabel .. myslim ze to "rozdejcha" :cheesygrin:

Tady je máš prodlužovací kabely : http://www.alza.cz/doplnky-pocitace/kabely-a-konektory/usb-kabely/prodluzovaci/48848911.htm

vyber si podle libosti ;)

Musí mít označení A-A !

(Jeden konec od volnatu zapojíš do prodlužovací ho kabele a prodlužovací kabel do xboxu)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, koukám, že topic hodně zestárl, ale rád bych se zeptal na zkušenosti s tím levným volantem Madcatz. Resp. nevíte kde sehnat variantu s radici pakou???

Bohuzel jsem nikde nenalezl presne oznaceni. Vsude je inzerovan jako MadCatz MicroCon MC2, ale nekde je s pakami pod volantem a nekde s touto klasickou, kterou bych radsi...

Nekupoval nekdo nahodou nekde tuhle variantu?

post-61344-14687160139114_thumb.jpg

Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=GcZH1iWeNls

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu