gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 neposlal by mi někdo odkaz na reproduktory k Xku do 1000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Záleží na tom kolik máš místa ... kolem 1000Kč si můžeš pořídit 2.1 i 5.1 soustavu. Já si na zvuk moc nepotrpim, většinu času stejně používám sluchátka, takže jsem se rozhodl pro 2.1 od Logitechu (X-230) a hrajou parádně. V tuhle chvíli se X-230 už neprodává, ale na trhu je jejich novější verze X-240. Pokud bys chtěl 5.1 soustavu, asi bych volil CREATIVE Inspire A500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Kam u Xka narvu ten 3.5 jack Jak to je se sluchátkama stačí si koupit sluchátka 2.5 jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Zvuk vyřešíš přes AV kabel. Seženeš AV - 3 cinche (bílej, červenej - zvuk, žlutej - obraz). Žlutej vůbec nevyužiješ. Ale použiješ redukci ze dvou cinchu (bílej, červenej) na Jack 3,5mm, potom použiješ spojku a spojíš to s jackem 3,5 od repráků/sluchátek :). http://www.alza.cz/redukce-audio-3-5mm-d65966.htm http://www.alza.cz/spojka-audio-3-5mm-d97775.htm //Nemusí to bejt přímo kabel se třema cinchema, může to bejt i AV-VGA (...) důležitý je, aby měl dva cinhe pro zvuk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 takže to mam udělat podle toho dle návodu http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 koupit reproduktory a sluchátka do repráků:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Ano, ten návod je vlastně to co jsem ti psal, potom ti vznikne z Xka zvukovej výstup v podobě Jacka 3.5 a tam už si připojíš co potřebuješ ... repráky, sluchátka, cokoli s 3,5 jackem :). Eventuelně můžeš ještě použt další redukci, pokud bys chtěl připojit nějaký zařízení s jinym vstupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 v monitoru mam 3.5jack šlo by repráky zapojit tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Ten monitor má vlastní repráky? Ten Jack funguje jako výstup, že? V tom případě by šly repráky připojit přes jacka k monitoru a zvuk vést z Xka do monitoru a z monitoru do repráků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Jo přesně tak,monitor má repráky,jack funguje jako výstup(sluchátka tam jdou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Pokud jdou sluchátka, půjdou i repráky, takže to bude nejjednodušší řešení. Ted už si jenom pořídit repráky :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemdy Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Dik za radu :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gemdy
neposlal by mi někdo odkaz na reproduktory k Xku do 1000Kč
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.