Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě XBOX 360


fallencze

Otázka

zdar, cetl jsem si tak vse mozne, ale zajimalo by me asi co mi k tomu reknete vy..

Chci si koupit XboX 360 ale nevim jakou verzi a koukal jsem treba i na ebay a nova ARCADE verze stoji v prepoctu 2300,- ale netusim kolik by me vysel flash plus dalsi prislusenstvi. hm??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Doporučuju si pohlídat revizi, je možný, že narazíš třeba na repasovanýho Xenona ... takže pohlídej si revizi a pokud to bude Jasper/Falcon, klidně ho kup. Pokud by to byla jiná revize, nedoporučuju to kupovat. Respektive, kup ho, vyměn větráky a boj se ... jako já, mě už běží pomalu rok v pohodě, ale je to strašný :D. Všechny základní informace o revizích jsou v topicu na kterej mam odkaz v podpisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne, když si to stáhneš tak to jedno rozhodně není, pokud si stáhneš hru s verzí RF (Region Free) tak ti to jedno bude ale nesmíš stáhnout hru v regionu : PAL , musíš si to hlídat a stahovat Buď zmiňované RF nebo NTSC tudiž americké....

//EDIT: Kenny byl rychlejší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
na ebay je takle na dalku vetsinou jen paypal a platba predem... ale domluv se treba s tekkem ... pokud to este dela... poslal jsi mu penize na ucet.. a on to pres PP zacvakal :)

(joo tek je holt hodnej clovek :lol: )

a nevíš tak kolik mam počítat navíc za dopravu(poštovný) z US sem??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
ja jsem si kdysi pres ebay kupoval pametovy karty z ciny a slo to sem 14dní..

muzete mi nekdo vypsat nejakou celkovou zakladni vybavu pro XBOX 360 at si poradne zahraju? (2hrace minimalne myslim) :))

Pokud chceš zjistit co obsahuje nějaké baleni, koukni do topicu pro začátečníky. Doufám, že myslíš tohle ... pokud máš na mysli příslušenství, které se dá dokoupit, tak ve zkratce ... volant (MS/MAD CATZ), bubny, kytara, v budoucnu kinect, kdyžtak mě doplnte, tohle jsou ty základní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Zbuř, co říkáte někdo na tuhle nabídku? http://www.mader.cz/product/xbox-360-arcade-system-20-gb-hdd Máte s tím e-shopem někdo zkušenosti? Ta cena se mi zdá, možná až směšně nízká za to všechno.

Zkušenost s timhle obchodem nemam, ale podle toho co píšou je to revize Jasper, takže se nezbavujou nějakejch starejch konzolí. Třeba je to výprodej kvůli X360 S. Jen mě překvapuje záruka, která je 12 měsíců. Pokud chceš mít jistotu a přitom koupit Xko levně, doporučuju hrejte http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=411. Navíc tam můžeš koupit už i flashnutý Xbox, ty jsou označený +.

a nevite ještě kdyz je u aukce na ebay u xboxu Format:Excellent condition a u jinych je format:to NTSC.........pujdou u toho prvního i PAL hry......

Hod odkaz :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu