neovo adam Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 cau kamarad ma psp 3004 a nema doma net.ja psp mam i net,tak se mě zeptal abych se zeptal jesti jde na fleshovat dik adam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 záleží na tom jakou máš základní desku a firmware, napiš nám tyto informace a rádi ti pomůžeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Záleží na tom, jakej má firmware. Pokud 5.03 nebo nižší, ISO pojedou přes MHUSpeed a 5.03 GEN-C. Pokud vyšší než 5.03, ISO hry si nezahraje, spustíš jenom pár homebrew. //ihaveyou: Desku vědět nepotřebuješ, všechny u PSP 3000 nejsou prolomený, takže plnohodnotnej flash vůbec nepřipadá v úvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 tak ja tak za 2 dny napišu ty info.ale nejak sem zapomnel jak se zjisti jakej Fw a deska je.ja us sem to nejak zapomnel(sem de...) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 fw se zjisti v system setings-system information ale desku nwm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ihaveyou Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Kenny : díky za upozornění, spletl jsem se v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neovo adam
cau kamarad ma psp 3004 a nema doma net.ja psp mam i net,tak se mě zeptal abych se zeptal jesti jde na fleshovat dik adam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.