NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravim, jak se da prosim vas flashnout tohle PSP? Code 5D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=89968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Skopiruju tam obsah toho zipu ale v PSP mi to hazí ze je poškozena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Použij radši 5.03 GEN-C Prometheus: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010060015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zase poškozený že se mi to ani nepustí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 A máš zapnutý ChickHen, či MHUSpeed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Chickhen nejde vubec a MHUspeed tam se mi PSP vypne a nerestarute, takze se to tam neulozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Mně MHUSpeed startuje na první pokus, máš prázdnou složku PHOTO? Pokud ne, vyprázdni ji a zkus spustit MHUSpeed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Je to tak složitý si pořádně přečíst návod? Pro spuštění 5.03 GEN potřebuješ nejdřív mít nahozenej ChickHEN nebo MHUSpeed. Oba HENy jsou nestabilní, musíš to zkoušet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 PSP se zase vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Jak psal <^KeNnY^>, oba HENy jsou nestabilní, zkus to třeba 10x v řadě. Jednou se mi MHUSpeed 'zasekl' a zaboha nešel spustit. Tak jsem zformátoval kartu a už to jelo. Chce to hlavně trpělivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 PSP se mi povedlo flashnout na 5.03 GEN-C ale po uplném vypniti je tam zpatky 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 "Překvapivě" ... 5.03 GEN-C ani HEN se neukladájí do flash paměti, jen se načtou s karty kvůli ochraně ... tohle je normální, zvykej si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 No a nejde s tim něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Ne, PSP 3000 zatím nejde flashnout jinak. Budeš se s tím muset smířit. Ale jako velký problém to nevidím, prostě až budeš mít nízké procento baterie, jen nabiješ PSP a jedeš dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Ne nejde.......... (sry, pozdě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoGRes Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 OK tak dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Není zač. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Dave1468625116 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 nevite co mam delat kdyz se me sekla hra a cely se to vyplo a uz tam ty hry nemam ale pamet to porat zabira diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Nahodit znovu ChickHEN // MHUSpeed + GEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.