tedysek Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 stahnul jsme si SW kotor 2 predelanou na xbox360 dal doni CZ a ted mi to v xku napsalo ze to potrebuje HDD to znamena ze si to bez hdd nezahraju? nestaci treba flashku misto hdd normal na ni jdou instalovat hry ale kotor nejde?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 HDD není potřeba na instalaci hry , ale na instalaci emulátoru : http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardscompatibility.htm#disc - ten se normálně na paměťovku nevejde . S fleškou která nahradí HDD by to mělo jít . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 díky ale nejak mi tonejde stahnul sem ten soubor dal na cd a uz mi to pokazilo 2 CD vypalovani se nezdarilo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 :D zkousel jsem to dat na flashku a dal sem to do xka pri zapnuti a ukazala se systemerror myslim nejaka chyba 71:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
stahnul jsme si SW kotor 2 predelanou na xbox360 dal doni CZ a ted mi to v xku napsalo ze to potrebuje HDD to znamena ze si to bez hdd nezahraju? nestaci treba flashku misto hdd normal na ni jdou instalovat hry ale kotor nejde?:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.