GameEs Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Jdete někdo za týden na Green Day? Jsou tam Billy Talent, Green Day a ještě nějaká česká skupina :D Nemám s kým jet, potřebuju Pražáka/někoho, kdo by mě navigoval z Florence na Výstaviště v Praze 7 a zpátky :D:D. Nejlépe někoho kdo tam jde taky :D. Nebo bysme se prostě mohli všichni z cf sejít :D. edit. takže jedu se spolužačkou .. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 ta spoluzacka je moje holka, takze pokud neco zkusis, ja to poznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Ne, to je moje holka, jedu s ni ja a jestli neco zkusis, poznam to ja (protoze jsem chuck norris). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 tak toto kandiduje na nejvtipnější post měsíce...:D...sorry, ale musel jsem to napsat... myslím ten od parak... jo a GameEs....hodně štěstí s tou babenkou...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 no paráda, tak místo offtopicu to radši locknu :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts