GameEs Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2010 Jdete někdo za týden na Green Day? Jsou tam Billy Talent, Green Day a ještě nějaká česká skupina :D Nemám s kým jet, potřebuju Pražáka/někoho, kdo by mě navigoval z Florence na Výstaviště v Praze 7 a zpátky :D:D. Nejlépe někoho kdo tam jde taky :D. Nebo bysme se prostě mohli všichni z cf sejít :D. edit. takže jedu se spolužačkou .. xD
parak Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 ta spoluzacka je moje holka, takze pokud neco zkusis, ja to poznam.
Anonymous_ Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 Ne, to je moje holka, jedu s ni ja a jestli neco zkusis, poznam to ja (protoze jsem chuck norris).
Cyrus-C2 Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2010 tak toto kandiduje na nejvtipnější post měsíce...:D...sorry, ale musel jsem to napsat... myslím ten od parak... jo a GameEs....hodně štěstí s tou babenkou...:D
GameEs Odesláno Červen 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 no paráda, tak místo offtopicu to radši locknu :dozey:
Recommended Posts