Galaxy Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Budeme potrebovat: - Jailbreaknuty iPhone - WiFi Navod: 1. Otevreme Cydii 2. Klikneme na Manage na spodni liste. 3. Nejdrive klepneme na Sources, nasledovne na Add a pridame repo http://repo666.ultrasn0w.com 4. Pres search vyhledame ultrasn0w a nainstalujeme ho. 5. Respringneme telefon. Hotovo, mate odblokovany telefon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Když provedu unlock na iphonu který je od českého operátora stane se něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Jo, operator prileti na kosteti a iPhone ti omlati o hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nevíte jestli nejsou nějaké problémy s 3G internetem a tímto unlockem?? Po nainstalování iOS4, jailbreaku a soft unlocku mi na iPhonu 3G nefunguje internetové připojení... Když dám kupříkladu Weather, tak telefon jakoby dlouho stahuje data, ale pak napíše update failed. Tenhle problém jsme měl jedině, když jsem měl unlock telefonu řešený přez TurboSim, u dřívějších firmwarů byl soft unlock v pořádku a mobilní internet fungoval.. Ještě pro upřesnění, mám Telefonicu O-2 a baseband 5.13.04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Bohužel jsou. Poslední unlock, nebo jb, nebo co to dělá, bohužel smaže možnost nastavení APN, a tak konkrétně u O2 (mám O2) nejdou data, jen WiFi. O problému se ví, údajně se na tom pracuje. Nezývá než setrvat nějakou chvíli na 3.1.3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Jo, operator prileti na kosteti a iPhone ti omlati o hlavu. JJ, jak rikas :) Akorat me nasral, protoze naposledy jak mi ho rozbil o hlavu tak mi ho pak nechtel vyreklamovat :O :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Aha, díky za info - moc jsem updatoval a málo jsem četl... Takže snad se to brzy vyřeší a budu mít zpět internet :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Downgradni na 3.1.3 a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Marwa, tak si ty APN nastav rucne: APN internet Heslo internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Kde přesně se toto nastavuje?? Počítám, že Settings -> General -> Network, ale pak už se moc nechytám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nastaveni > Obecne > Sit > Mobilni datova sit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Nevím, jestli je to možné, ale v záložce síť mám jen tyto možnosti -Zapnout 3G On/Off, Mobilní data On/Off, Datový roaming On/Off, VPN (další nastavení, Wi-Fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ale ja to tam mam, viz: (ty to budes mit nastaveno jinak, kdyz mas O2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Mě to ale do žádného pokročilého nastavení Mobilních dat, tak jak to máš ty na screenu, nepustí. Můžu je jen vypnout a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 stahni nový ultrasn0w, ten už funguje jak má. i na 4.0 už to jede v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 jakou máš poslední verzi ultrasn0w?? já mám v Cydii verzi 0.93 a s tou to pořád nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 ups moje chyba. nový redsn0w 0.95b5-5. prostě updatni na 4.0, jailbreakni novým redsn0w, a pak unlock ultrasn0w, a jede vše jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 mělo by to jít i na 3.1.2 né? záleží přeci jen na basebandu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ano, myslim, ze i na starsich.. Ale tyto OS uz vetsina lidi nema, proto jsem to tam ani nepsal. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Jop, tak potvrzuju, jde to i na 3.1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgijus Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 prosim jak mam udelat aby mi tam sli ipa hry nejdou tam pise mi to furt error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Máš stažený AppSync? Koukni do topiku iPhone FAQ, tam máš návod jak ho stáhnout. (jen s tou výjimkou, že si stáhneš verzi pro tvůj FW) Popř. jakej ti to hází error? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 jde to nějak unlocknout bez Wi-Fi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.