Galaxy Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Budeme potrebovat: - iPhone 3G nebo iPod Touch s FW 4 - RedSnow 0.9.5 pro Win / RedSnow 0.9.5 pro Mac - iOS 4, stahnete ho napr. na felixbruns Navod: 1. Propojte iPhone s PC 2. Spustte RedSnow jako spravce 3. Otevre se RedSnow, kliknete na Browse a vyberte FW, ktery jste stahli. Kliknete na OK. 4. Nyni si muzete vybrat, jestli chcete multitasking, procenta u baterky, atd. 5. Vypnete iPhone. 6. Vlozte iPhone do DFU modu, presne podle instrukci u RedSnowu. 7. Cekejte, nez se vase iZarizeni jailbreakne. Hotovo. iPhone s iOS 4 muzete odblokovat pomoci tohoto navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky114 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 zkoušel to už nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Co se tyce RedSnowu, tak toho odzkouseneho mam a je to dle me nejpropracovanejsi jailbreak nastroj. (taky aby ne, kdyz je to od dev-teamu :D) U OS 4 jsem to nezkousel, ale podle ohlasu na jinych forech funkcni. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Bude takýto pekný návodík aj na 3gs cez win a verziou 5.11.07?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GaziX Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 muzu potvrdit ze to funguje podle tohoto navodu uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweety24 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 prosim o Jailbreak iOS 4 na iphone 3gs s novou vezi! nemuzu zatim jailbreak najit na 3gs dekuji jinak verzi mam 05.13.04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aston9martin Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Odskoušeno a funguje na iPod Touch 2g ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 DeMaio, jaky mas bootROM? Novy nebo stary? Tweety, zatim neni. Ale myslim, ze se v co nejblizsi dobe objevi. ;-) Btw, Aston a GaziX, diky za potvrzeni. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ako to zistím?Myslím,že starý.Kúpil som 3gs z orangu s fw 3.0 a restore na 3.1.2 mi šlo v pohode a aj JB cez blackrain.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Pres program f0recast bys to mel zjistit.. Nebo taky tak, ze jsi mel untethered jailbreak (jednoduse, ze kdyz jsi ho vypnul, tak ti iPhone nabehl a nemel jsi tam logo iTunes s kabelem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Normálne mi furt nabieha pri vypínaní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Score Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Zkoušel to někdo na iTouch 2G MC model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 DeMaio, tak v tom pripade by ti melo jit toto: http://www.ihackintosh.com/2010/06/jailbreak-iphone-3gs-ios-4-gm-with-pwnage-tool/ , ale jen na Mac. Pokud ho nemas, budes muset cekat. Score, co znamena MC model? :D Novej bootROM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 DeMaio: Sleduju to taky, neboj. To co psal Galaxy je jak rika pro MAC. Ale checkuj tady:http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=129&t=29813&start=100 Uz mam stahnuty CFW i s jailbreakem, ted jen sebrat odvahu a zkusit to. Zacnes ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Sledujem to tam,ale fakt je v tom zatial chaos.Ešte počkáme,nie? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Score Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Galaxy: no když dávám(u redsn0w 0.9.5b5-4) tak to píše že pokuď mám MC model tak rači nemam pokračovat a v nastavení mi to píše že mám MC model. BTW: ten windows redsn0w nejde stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 tady odtud jde http://iphwn.org/get/redsn0w_win_0.9.5b5-4.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Jinak, funkční metoda kterou jsem použila je ofiko update přes iTunes na 4.0, pak redsn0w 0.95 a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Petra, dik, prehodil jsem link. ;) Score, trosku jsem na to koukal a MC model asi znamena novy BootROM. Takze to nedelej, stejne by to neslo. (nebo mozna ano, kdyz je to pres DFU mod, ale posral by sis iPod a musel bys delat restore) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 udělal jsem restore na nový OS 4 a když chci dělat JB přes ten redsnow tak když dám browse a vyberu soubor tak se mi ukáže unable to recognize specified IPSW co s tiM??, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zkus starsi verzi redsn0wu, bud tuhle: http://www.google.cz/search?q=redsn0w_win_0.9.5b5-3.zip nebo tuhle: http://www.google.cz/search?q=redsn0w_win_0.9.5b5-2.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Sledujem to tam,ale fakt je v tom zatial chaos.Ešte počkáme,nie? :) Jestli sledujes stale, tak uz vis, ze ja zacal, ale nepochodil :D Tak jsem prozatim zpatky na 3.1.2. Tys uz zkousel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ee..Ja si nemôžem dovoliť čakať keď to poseriem,takže počkám kým to bude stopercentné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Normálně udělat update na 4.0 z iTunes, pak nahodit aktuální verzi redsn0w, tam vybrat ten ipsw který si iTunes stáhly, a jede to bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Normálně udělat update na 4.0 z iTunes, pak nahodit aktuální verzi redsn0w, tam vybrat ten ipsw který si iTunes stáhly, a jede to bez problémů. Ted nevim jestli reagujes na nas s DeMaiem, ale my resili GS modely, a ty asi mluvis jen o 3G a unlocku, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.