janko580 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 cus uz to nekdo hral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Taky by mě zajímalo jaký to je :D Spíš co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Je to docela blbinka jak manhunt pro děcka :D . Prostě máš jednotlivé mise např. překazit párty,všechny zabít a zničit dárky. Na každou misi si vždycky vybereš zbran kterou najdeš a jde se vraždit.A dostaváš i nové oblečky se specialníma schopnostma třeba že máš větší sílu atd.Jinak dál nevím odehrál sem jenom 2 mise a docela ušlo. Nejlepší je jak místo krve lítá plyš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 az budu mit DVD tak si to hned stahnu xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 připomíná mi to GTAáčko pro děti :D jinak podle gameplay a trailru mi to připadá jako kravina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Červen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 taky vam to zabira na HDD jenom 700mb a nekdi se mi sekne cela konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 tak to netuším. Já jsem to na HDD nedával ale hraju poměrně dlouho a neseklo se mi nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.