J@rda62 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdarec, mám problém. Měl jsem v psp program, který měnil CFW mezi GEN-D3 a D2. Když sem program spustil tak se mi PSP vyplo. A teď nemužu pustit žádnou hru. Chtěl sem udělat flash na ten novej CFW co teď vyšel, ale to taky nemužu. Poraďte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 jednou se mi povedlo to samí jako tobě ne přes tenhle program ale taky mi nešli spustit hry snížil sem si CFW a pak to nějak šlo ale jinak nwm :( PS: nechceš náhodou znovu convertnout 3. řadu seriálu Jmenuju se Earl ?? PLS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 refresh, prosim pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 podívej se co teda teď máš za CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ted mam 5.50 GEN-D3. A jako ono se to spusti ale kdyz kliknu na tu hru tak je tam ta uvodni vec a pak se to sekne a vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Zkus si updatovat na Prometheus a pak to zkus znova. Když ti to bude dělat zase, tak si to jdi přeflashnout a nebo sniž cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Červen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2010 Ja pustim ten update a to psp se sekne a vypne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Červen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Lidi co s tim mam teda delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Tak jedině si to bez preflashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy007 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Skus to preflashovat pandrou...Hod tam 5.00 m33 a potom daj GEN D-3 a nasledne Prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Omg chlape zmackni SELECT a nastav si M33 Driver v UMD ISO MODE ..... A pak hraj .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Omg chlape zmackni SELECT a nastav si M33 Driver v UMD ISO MODE ..... A pak hraj .) Totální blbost, pokud mu nefunguje ani homebrew nemá to s timhle nic společnýho. Jak už bylo řečeno, rehlash na 5.00M33-6 přes pandoru a pak by to mělo být v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 To se omlouvam, vypadalo to jak klasicky pripad toho kdyz ma clovek nastaveny spatne VSH, preskocil jsem to ze tam ten D3 ani nedoinstaloval=) tak to jak rikas jedine pandorou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červen 30, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Ještě před reflahsem mě akorát napadá mrknout do recovery, jestli nemáš něco přehozené. Pokud půjde nahodit, tak můžeš přes Recovery Flasher, aby jsi nemusel přes pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Takže sem zkoušel ten Recovery Flasher a nic. Je tu někdo kdo děla reflash pandorou okolo Prahy 4? A co třeba zkopírovat od něhoko Flash 0,1,2 a 3 komu to funguje. Třeba by to poohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Ja jsem praha 10 ......Ale dneska jedu flashovat na vaclavak ve 3 tak kdyz si tam prijdes muzu to prefleshovat i tobe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Takže sem zkoušel ten Recovery Flasher a nic. Je tu někdo kdo děla reflash pandorou okolo Prahy 4?A co třeba zkopírovat od něhoko Flash 0,1,2 a 3 komu to funguje. Třeba by to poohlo Firmware je jen ve flash 0. Ve flash 1 jsou osobní nastavení (jméno, wallpaper), ve flash 2 jsou data z PSN a ve flash 3 jsou tušim data pro TV Tuner (jen 2000 a výš). Soubory firmwaru jsou locknutý jen pro jedno jediné PSP, do kterýho byl firmware nainstalovanej, záloha by na jinem PSP nejela - způsobil bys brick, takže jestli nemáš svojí zálohu máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=36256 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
J@rda62
Zdarec, mám problém. Měl jsem v psp program, který měnil CFW mezi GEN-D3 a D2. Když sem program spustil tak se mi PSP vyplo. A teď nemužu pustit žádnou hru. Chtěl sem udělat flash na ten novej CFW co teď vyšel, ale to taky nemužu. Poraďte co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.