skolni.flakac Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Zdravím. Existuje nějaká možnost, jak mít najednou připosnej HDD ke kompu a zároveň ho využívat na xboxu třeba k přehrávání filmů??? S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wellkey Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ano jde to a využívám to... Na ex.disku mám filmy a celou složku mám zahrnutou do galerie médii - videa (Win7, Win Vista) pak se automaticky zobrazí obsah v Xboxu ( musí být samozřejmě zapnuto sdílení, vysílání datovehé proudu médií). Kdyby se ti seznam filmů neaktualizoval automaticky, někdy se mi to stává. Stačí v PC spustit Media Player do kterého se načte nový obsah a pak už je zobrazen i v X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím. Existuje nějaká možnost, jak mít najednou připosnej HDD ke kompu a zároveň ho využívat na xboxu třeba k přehrávání filmů??? S
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.