Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s vypínáním.Help


Molda22

Otázka

Zdravím. Mám jeden docela velký problém, dělá mi to od té doby co mám v psp FW 3.40 OE-A. Jde o to,že se mi někdy stane,že uspím PSP a za chvili ho chci zapnout a už ho nezapnu.neudelam s nim vubec nic.prostě jakoby byla vybitá baterie, a musím to dát do nabíječky. přitom to je nesmysl. PSP am pul roku staré,vždycky jsem ho správně dobře nabíjel, musí to vydržet daleko více.Před tím než jsem zapnul hru, jsem měl dvě čárky (zhruba 55% baterie) hral jsem max hodinku, pak jsem psp uspal protože jsem si neco musel udelat a kdyz sem ho chtel zase rozjet tak nic.nevíte někdo co to může být?:( jsem docela zoufalý z toho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
dobre nabíjel co tim mas namysli, ze vzdy si ho uplne vybyl :?: :D Když jo tak ta baterka trpí víc než když ho nabíjíš treba v 53% :D

tak to slyším poprvé. jj prakticky pokaždé jsem ho nechal uplně vybít.Ale i tak to přece nemuže dělat. a proč by to začalo dělat zrovna když jsem si tam dal 3.40 OE-A? to je divné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
blbost, je absolutne nevhodne nechavat baterku uplne vybit

tak proc se u vseho mozneho uvadi,ze se baterie musi vzdy vybit uplně,protože když se bude nabijet třeba když bude vybíta jen z 50% tak tím ztratí životnost.at už jde o mobilní telefony nebo cokoliv jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To ej stary prezitok ohladne vybujania do minima. predavaci maju svoje interne smernice ktore im da nejaky manager a oni sa toho drzia. Aj dnes ked si ides kupit mobil tak ti rozpravaju o foramtovani baterii a podobne kraviny.

Pritom je to total blbost, ale predavac to neskuma. Musi zakaznika informovat co am napisane.

Li-on je jedno kedy nabijas. jemu vadi akurat ked ho stavis do minima. Skor je vhodne castejsie nabijanie ako vybijanie do minima.

To vybijanie bolo pre Cadmiach kvoli tzv. pamatovemu efektu. Od vtedy sa to nalepilo na ludi a tak stale o tom rozpravaju i ked to uz davno je len hudba minulosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak já bych přispěl: li ion baterie by se neměly vybíjet úplně, protože se tím značně zkracuje životnost. ALE: úpně vybít tuhle baterii by znamenalo vybít ji přes spec.nabíječku, 0 procent v psp vůbec neznamená, že je baterka úplně prázdná, tam všechno hlídají obvody. Takže bych byl to tak nehrotil ani s tím vybíjením v psp, ani s těmi pověrami o bateriích...

jinak liion má samozřejmě paměťový efekt, jako každý nabíjecí článek. Jenom se už tak markantně neprojevuje jako u nicd a nimh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu