Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém??? Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné... Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý SSID nastaven správně WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Musi ti to hodit nejako chybovou hlasku ne ? Nebo to tu wifi vubec nenajde ? Potom bych zkusil prepnout prepinac wifiny na psp do pozice ON :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Tak přepínač v poloze ON je.. :D Hláška: A connection error has occurred. A connection to the access point could not be established. Check the security settings for the network and try again. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zkusil bych v routeru zmenit typ sifrovani , tusim ze WPA-PSK by melo psp podporovat , ale nejsem si jisty . Pockej az nekdo napise kdo to vi urcite , tusim ze vcera se to tu nekde probiralo , zkusim pohledat . Heslo zadavas dobre ? edit , tady mrkni : http://console-forum.net/showthread.php?t=96091 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Jo, heslo zadávám stejný jako na mobilu nebo noťasu a ty se připojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Jo, tak já to vyzkouším, ale pochybuju, že to tím bude, pže telefon se normálně připojí a vím, že sem to kvůli němu už právě přenastavoval...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peecus Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 udělej si WEP sifrovani,WPA PSP tusim nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 WPA psp podporuje, nepodporuje WPA2, zkus to spíš úplně bez šifrování ať víš jestli je chyba v něm nebo potom hledat problém jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Jj zatím všem děkuji, zítra se do toho pustím, snad to půjde...jen nechápu, že to s mým WPA-PSK možná nejde, když to WPA údajně podporuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak sem to vyzkoušel a teď mi to píše: A connection error has occurred. The connection to the access point timed out. Nevíte co s tím??? Už sem zoufalej...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Možná bych ti mohl pomoct. Není to náhodou tím, že máš nastevené na routeru např. 802.11 g + 802.11 b + 802.11 n? Protože takto ti to to PSP nenajde, musíš mít nastavené jenom to, co PSP podporuje a to je 802.11 g;). Takže zkus dát jenom 802.11 g a možná to půjde. Mám router Belkin a musel jsem to takto nastavit, protože když jsem měl spuštěné všechny tři módy, tak mi to PSP nenašlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Možná bych ti mohl pomoct. Není to náhodou tím, že máš nastevené na routeru např. 802.11 g + 802.11 b + 802.11 n? Protože takto ti to to PSP nenajde, musíš mít nastavené jenom to, co PSP podporuje a to je 802.11 g;). Takže zkus dát jenom 802.11 g a možná to půjde. Mám router Belkin a musel jsem to takto nastavit, protože když jsem měl spuštěné všechny tři módy, tak mi to PSP nenašlo. PSP podporuje jen 802.11b :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 bohužel netuším, kde se to nastavuje a hlavně se obávám, abych pak neměl pomalejší připojení na notebooky nebo mobil vím, že to bude zase někde tam, co jsem nastavil to zabezpečení, ovšem netuším kde, poraďte prosím router mám D-Link Di-524Up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 PSP podporuje jen 802.11b :dozey: Ok, sorry spletl jsem se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 bohužel netuším, kde se to nastavuje a hlavně se obávám, abych pak neměl pomalejší připojení na notebooky nebo mobilvím, že to bude zase někde tam, co jsem nastavil to zabezpečení, ovšem netuším kde, poraďte prosím router mám D-Link Di-524Up Do prohlizece natukej IP tveho routeru (mela by to byt tvoje brana - tu zjistis treba pres -> start>spustit>cmd>ipconfig /all), prihlas se (defaultni jmena a hesla byvaji admin nebo administrator atd. - vice v navodu nebo -> google) a tam to najdes. Urcite to nenastavuj jen na 802.11b, to je zbytecne, to by ti pak cela wifi doma jela na 11mbit. Nastav si tam 802.11b+802.11g (tak to mam take a vse mi perfektne funguje). Spis se podivej, jestli tam nemas nejake spesl technologie aktivovane. A zkus (docasne) vypnout to sifrovani (tak zjistis, jestli neni chyba v nem - jak uz tu nekdo psal). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To šifrování mám vyplé, takže to vypadá asi na tu rychlost, jen nevím pořád, kde to nastavím to b+g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak jsem nasel demo te tvoji administrace na netu. Takze nastav vse jako tady: http://support.dlink.com/emulators/di524_revc/h_wireless.html a tady http://support.dlink.com/emulators/di524_revc/adv_perform.html A cast DHCP server nastav jako tady: http://support.dlink.com/emulators/di524_revc/h_dhcp.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak to mám přesně nastavený a pořád nic, ted ještě jak mám mít nastavený to PSPéčko? Není potřeba zadat něcoí třeba DNS nebo tak? Včera mi to ani nezačalo načítat, ted začne..chvíli jede a pak teprve spadne...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Normalne das pridat novou sit, infrastructure, das scan, vyberes sit, ssid nechas, takze jen sipku doprava, ip nechas na easy nebo jak tam tomu nadavaji (tzn. pouziti dhcp).. proste vsechno odmackas pravym a nakonci das test connection.. melo by to jet. Mas do toho routeru pripojene i nejake jine zarizeni? Notebook nebo PC? Pres WiFi? Pokud ano, tak by to melo jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 3x notebok, 2x stolní a 2x mobil...samozřejmě ne současně..ale u všech to jde, jen u toho PSPecka to prostě nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Tak já už nevím, asi s tím švihnu, ať to nastavím, jak to nastavím a na routeru to nastavím, jak si mi poslal, tak se to nepřipojí, ba naopak, je lepsí když mám zaplé aspon WEP, pže když nemám vůbec zaplé šifrování, tak to hodí tu první chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ještě máte někdo nějakou radu nebo nápad??? Jinak to budu muset jít reklamovat z čehož nemám moc radost...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Reklamaci Ti neuznaji, protoze WiFi modul normalne funguje (jinak by ti to ani tu tvoji wifi nevyhledalo) takze si usetri cas :) Router taky normalne funguje, protoze jsi k nemu pripojeny jinymi zarizenimi. Rada: zkus jiny router, tenhle si asi s PSP nerozumi - jine vysvetleni opravdu nemam. Pokud jiny pujde, tak nejaky osvedceny kup z eBaye nebo v nejakem bazaru nebo z aukra - to te vyjde na par stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To se mi moc nechce, kupovat novej router, tenhle mám cca 3 měsíce...asi budu muset vyrazit někam do města na Free wifi a zkusit to tam...případně budu muset asi vyrazit na nějakou větší večeři a stáhnout si při ní ty hry...:) Ještě to budu zkoušet připojit, ale nevím no...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To se mi moc nechce, kupovat novej router, tenhle mám cca 3 měsíce...asi budu muset vyrazit někam do města na Free wifi a zkusit to tam...případně budu muset asi vyrazit na nějakou větší večeři a stáhnout si při ní ty hry...:)Ještě to budu zkoušet připojit, ale nevím no...:/ Taky bych řekl, že to asi nevyřešíš, když se to doteď nevyřešilo. Dřív jsem měl USB Wifinu, přesně tu, na kterou je tu návod, všechno jsem měl nastavené správně, ale nešlo to. S novým routerem to šlo hned. Tak hodně štěstí;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freddy33 Odesláno Červen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 A jakej máš router? A v restauraci kde mají free wifi, tak budou mít jinej router, takže by mi to mohlo jít...si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Freddy33
Mám PSP Go jeden den a zkoušel sem se připojit na Wi-fi domácí síť a nejde mi to, poraďte prosím, kde je problém???
Už sem docela zoufalej zkouším všechno možné...
Nastavení na Routeru: WPA-PSK a filtr MAC adress vypnutý
SSID nastaven správně
WPA Key taky, zkoušel se to třeba na mobilu smazat a zadat to stejné, co na PSP mobil se připojí PSP ne
Na PSP jsem zkoušel různý kombinace a stále nic, ať sem nastavil IP, DNS atd. ručně, nebo automaticky...pořád nic, poraďte prosím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.