Fryta Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Zdravím došel mi Ipod Classic a mám k tomu jen nabíječku do zásuvky...fungovalo by kdybych ten kabel cvaknul a spojil s USBčkem?? abych si do něj mohl něco dát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Samozrejme, ze ano. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 ještě potřebuju radu sice už se netýká usb ale napíšu to sem...dal sem ho nabíjet a celou dobu je tam to jabko jak ho zapnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 Napada me restore, ale nevim jestli neco takoveho u Classicu je. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nekde sem se docetl ze zamknout odemknout a pak zároveň držet středové tlačítko a menu ale to se restartuje a když pořád držím tak se na podruhé vypne a jak to pustím tak zas jabko...neví někdo co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 už sem to trochu zprovoznil...mám tam Disk mode a napsane OK to disconnect a připojím ke kompu a zařízení nebylo rozpoznáno...??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 nainstaluj itunes, treba to pak pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 mám a jak to v tom itunes nějak vyhledat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Co tam chces vyhledat? V iTunes se ti iPod zobrazi sam, v te liste nalevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
Zdravím došel mi Ipod Classic a mám k tomu jen nabíječku do zásuvky...fungovalo by kdybych ten kabel cvaknul a spojil s USBčkem?? abych si do něj mohl něco dát..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.