Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proc si lide do podpisu davaji, to co vlastni ?

forWhat?

Recommended Posts

Chci se zeptat co vas k tomu vede ?

a)Chci ukazat svetu kolik mam penez a kolik sem si toho poridil aby vedeli ze moje mamka a tatka sou bohaty a koupej mi vse po cem me chamtive srdickou touzi!

b)Sem tvrdy pracant a na tyto zarizeni sem si videlal ja sam a nemam nic lepsiho na praci nez si davat do podpisu kolik veci mam !

c)Mam napsano v podpisu mam iPhone,Xbox,Ps3,PSP 1000,2000,3000,go !!!!!!(ale stoho mam jen nokia 3310 a modlim se aby mi jezisek koupil Playstation 1, ale zatim si to dam aspon do podpisu, kdyz to tam ma kazdy!)

d)Tomu ty nikdy nemuzes rozumet, tebe ve skolce a skole nemlatili deti za to ze mas krive zuby, tak si to ego aspon musim honit tady!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zas nejde do hlavy proč si někdo dává do profilu bydliště: Praha (s vykřičníkem)...

Ale možná řada z nich to dělá protože na jiných forech (třeba o mobilech) je to i povinnost, tak sou prostě zvyklý.

:D on si to teďka upravil xD

forwhat ty seš takovej loupák až to tén mák z tebe štípe do vočí ...

Odkaz ke komentáři

Proč? Třeba když vidím, že někdo má tuhle a tuhle hru tak se ho můžu zeptat jestli mi jí prodá, že pokud má tuhle konzoli tak asi bude vědět jak vyřešit můj problém. Nebo u něj vidím PS3 a FIFA10 tak se ho můžu zeptat jestli se mnou dneska zapaří.....

Stejně jako se můžu zeptat proč máš v podpisu to co tam teď máš

Odkaz ke komentáři

Proč jsi založil tohle vlákno?

1.) Jsi jen obyčejný pako

2.) Nudíš se a jsi tak blbej, že nedokáž vymyslet čim se zabavit

3.) Podle tý hlášku usuzuju, že máš malý péro a hojíš si ego

4.) Nic nemáš a závidíš

Jedna možnost lepší než ta druhá že jo? Má to smysl? Ne! Stejně jako tvoje možnosti a celý tohle vlákno ... může ti to být jedno.

Odkaz ke komentáři

Kluci drzi pri spolu to je krasne :D

Koukam ze thanks se dava uz i za to ze kdyz nekdo napise "zadek" tak druhy napise "ho*no" a vsichni se z jeho moudre rady muzou posadit na zadek :)

Tak ty navštiv maminku ať ti pofouká bebíčko. :)

Jinak tohle k ničemu nevede, akorát že ty dostaneš BAN. :)

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Já bych to ukončil co ty na to ? Jestli se ti to tady nelíbí tak odejdi a rychle, kompenzovat si komplexy můžeš jinde, tebe tu nepotřebujeme. Tak buď ticho, drž krok a čum na cestu :P

Jelikož to tu nemohu locknout a smazat, tak další posty jsou bodovány. Good Luck baby ...

Odkaz ke komentáři

hm obcas kdyz potrebuju pomoct s PSP ci DS koukam kdo co ma a potom napisu cloveku co ma treba upe to same jako ja jestli mi pomuze

btw je to lepsi nez mit nejakou stupiditu co sis vygooglil http://motivacni-knihy-cesta-k-uspechu.cz/2008/07/28/og-mandino-nejvetsi-obchodnik-na-svete/

EDIT: sry zinglbee postnul sem to jeste nez tu byl tvuj prispevek

Odkaz ke komentáři

Já bych to ukončil co ty na to ? Jestli se ti to tady nelíbí tak odejdi a rychle, kompenzovat si komplexy můžeš jinde, tebe tu nepotřebujeme. Tak buď ticho, drž krok a čum na cestu :P

Jelikož to tu nemohu locknout a smazat, tak další posty jsou bodovány. Good Luck baby ...

Muzes mi rict cim jsi tady kompenzuju komplexy ? Jen me zajimalo z jakyhe duvodu si to tam davaji.Vnucuju tady snad nekomu ze me tu potrebuje ?

Ja spis nechapu na co se tady rozjelo to kolo ponizovani:D Copak sem tu napsal ze prznim male deti?

Odkaz ke komentáři

Ted trochu konstruktivne: ono vubec nevadi, kdyz to tam nekdo ma. Kdyz se pak na neco pta nebo o necem v nejakem topicu diskutuje, tak alespon kazdej vi, o cem diskutuje (o jakem PSP, o jakem FW) a nevznikaji pak zbytecne diskuse, kdy jeden mluvi o koze a druhy o voze, jen protoze autor nebyl schopen rici vse o svem PSP/Xku atd.. Tak je lepsi, kdyz to ma vsechno v podpisu - pak je treba jasne, ze ma (ne)flashnutelne PSP nebo ze ma tuhle a tuhle verzi Xka nebo ze ma v DSku tuhle flash kartu atd atd..

Myslim, ze podpis je takovy osobni pisecek - necht si tam kazdy da takovou prezentaci, kterou uzna za vhodnou.

Ja treba vubec nechapu, jak si tam nekdo muze dat demenc-o-meter :lol: :D xD

Odkaz ke komentáři

Jak rika Anonym....hodi se to pro ty co treba chtej neco koupit nebo se na neco zeptat-zrovna ted se mi to hodilo...jeden clovek tu ma Oblivion Goty na PS3 v podpisu tak jsem se ho na to rovnou zeptal..atd....

a jinak je to vsude..staci se kouknout na forum o mobilech...taky tam ma kazdej co ma za mobil...aby se ostatni mohli zeptat...

a trocha chlubeni jeste nikoho nezabila.....

jinak na to ze je ti 19 premyslis docela o zajimavych vecech :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu