Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat co vas k tomu vede ?

a)Chci ukazat svetu kolik mam penez a kolik sem si toho poridil aby vedeli ze moje mamka a tatka sou bohaty a koupej mi vse po cem me chamtive srdickou touzi!

b)Sem tvrdy pracant a na tyto zarizeni sem si videlal ja sam a nemam nic lepsiho na praci nez si davat do podpisu kolik veci mam !

c)Mam napsano v podpisu mam iPhone,Xbox,Ps3,PSP 1000,2000,3000,go !!!!!!(ale stoho mam jen nokia 3310 a modlim se aby mi jezisek koupil Playstation 1, ale zatim si to dam aspon do podpisu, kdyz to tam ma kazdy!)

d)Tomu ty nikdy nemuzes rozumet, tebe ve skolce a skole nemlatili deti za to ze mas krive zuby, tak si to ego aspon musim honit tady!!!!

Odesláno
  fajnokelma napsal:
Mě zas nejde do hlavy proč si někdo dává do profilu bydliště: Praha (s vykřičníkem)...

Ale možná řada z nich to dělá protože na jiných forech (třeba o mobilech) je to i povinnost, tak sou prostě zvyklý.

:D on si to teďka upravil xD

forwhat ty seš takovej loupák až to tén mák z tebe štípe do vočí ...

Odesláno

Proč jsi založil tohle vlákno?

1.) Jsi jen obyčejný pako

2.) Nudíš se a jsi tak blbej, že nedokáž vymyslet čim se zabavit

3.) Podle tý hlášku usuzuju, že máš malý péro a hojíš si ego

4.) Nic nemáš a závidíš

Jedna možnost lepší než ta druhá že jo? Má to smysl? Ne! Stejně jako tvoje možnosti a celý tohle vlákno ... může ti to být jedno.

Odesláno
  Zinglbee napsal:
Já bych to ukončil co ty na to ? Jestli se ti to tady nelíbí tak odejdi a rychle, kompenzovat si komplexy můžeš jinde, tebe tu nepotřebujeme. Tak buď ticho, drž krok a čum na cestu :P

Jelikož to tu nemohu locknout a smazat, tak další posty jsou bodovány. Good Luck baby ...

Muzes mi rict cim jsi tady kompenzuju komplexy ? Jen me zajimalo z jakyhe duvodu si to tam davaji.Vnucuju tady snad nekomu ze me tu potrebuje ?

Ja spis nechapu na co se tady rozjelo to kolo ponizovani:D Copak sem tu napsal ze prznim male deti?

Odesláno

Ted trochu konstruktivne: ono vubec nevadi, kdyz to tam nekdo ma. Kdyz se pak na neco pta nebo o necem v nejakem topicu diskutuje, tak alespon kazdej vi, o cem diskutuje (o jakem PSP, o jakem FW) a nevznikaji pak zbytecne diskuse, kdy jeden mluvi o koze a druhy o voze, jen protoze autor nebyl schopen rici vse o svem PSP/Xku atd.. Tak je lepsi, kdyz to ma vsechno v podpisu - pak je treba jasne, ze ma (ne)flashnutelne PSP nebo ze ma tuhle a tuhle verzi Xka nebo ze ma v DSku tuhle flash kartu atd atd..

Myslim, ze podpis je takovy osobni pisecek - necht si tam kazdy da takovou prezentaci, kterou uzna za vhodnou.

Ja treba vubec nechapu, jak si tam nekdo muze dat demenc-o-meter :lol: :D xD

Odesláno

Jak rika Anonym....hodi se to pro ty co treba chtej neco koupit nebo se na neco zeptat-zrovna ted se mi to hodilo...jeden clovek tu ma Oblivion Goty na PS3 v podpisu tak jsem se ho na to rovnou zeptal..atd....

a jinak je to vsude..staci se kouknout na forum o mobilech...taky tam ma kazdej co ma za mobil...aby se ostatni mohli zeptat...

a trocha chlubeni jeste nikoho nezabila.....

jinak na to ze je ti 19 premyslis docela o zajimavych vecech :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu